«Ο ΠΑΟΚ την υψηλότερη πρόταση για Μπεργκ»

Από thessports.gr : Τα σενάρια για ΠΑΟΚ και Μάρκους Μπεργκ συνεχίζουν να εξ υφαίνουν οι Τούρκοι, αφού ισχυρίζονται πως οι νταμπλούχοι, όπως και ο Ολυμπιακός, έχουν μπει στην μάχη για την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ την υψηλότερη πρόταση για Μπεργκ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Δευτέρας (8/7), η Τραμπζοσπόρ προτίθεται να παίξει τα… ρέστα της για τον Σουηδό επιθετικό, καταθέτοντας την τελική της πρόταση, σε συνάντηση που θα έχουν με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι όλα θα κλείσουν θετικά.

Όπως αναφέρεται, αυτή αναμένεται να φτάσει στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ (καθαρές αποδοχές), την ίδια ώρα που τονίζουν ότι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ΠΑΟΚ που μάλιστα «έχει καταθέσει την υψηλότερη πρόταση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή».

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ με την ισχύουσα μεταγραφική πολιτική του, δύσκολα θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για την περίπτωση του 33χρονου φορ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είχε όντως ενδιαφερθεί «ζεστά» για τον Μπεργκ, η υπόθεση του δεν προχώρησε και ήδη έχει αποκτήσει για βασική επιλογή τον Ελ Αραμπί.

Διαβάστε ακόμη...