Τι συμβαίνει με Μπεργκ

Από thessports.gr: Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο τελευταία, το όνομα του Μάρκους Μπεργκ "παίζει" ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ...
Πηγή: thessports.gr
Τι συμβαίνει με Μπεργκ

Το ίδιο έγινε το περασμένο καλοκαίρι, το ίδιο τον χειμώνα, το ίδιο και τώρα.

Στην Τουρκία έλεγαν χθες ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες, που του έχουν πρόταση, τώρα που είναι ελεύθερος.

Στην πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία πρόταση στον Μπεργκ. Και υπό κανονικές συνθήκες, δεν ενδιαφέρεται για τον Σουηδό επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει από τέτοιες μεταγραφές και τα υψηλά κλιμάκια της ομάδας δεν συμφωνούν με τέτοιες επιλογές. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει από μεταγραφές παικτών άνω των 30, ειδικά σε ηλικίες 32-33-34 χωρίς πολλές προοπτικές, που ζητούν διετή και τριετή συμβόλαια εξασφάλισης, με πολλά χρήματα, που είναι αμφίβολο αν θα αξίζουν μετά από μισό ή ένα χρόνο.

Η τελευταία τέτοια μεταγραφή, σε τέτοια δεδομένα, ήταν ο Βέρνμπλουμ, που ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση. Τίποτα δεν δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφύγει ξανά σε παίκτες σ΄ αυτές τις ηλικίες, όσο ποιοτικοί κι αν είναι.

Ο μόνος τρόπος να ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ για παίκτη τύπου Μπεργκ, είναι να είναι σε μεγάλη ανάγκη και να πρέπει να βρει μέσα σε λίγες ώρες εγγυημένη λύση. Άλλος τρόπος δεν φαίνεται να υπάρχει.

Διαβάστε ακόμη...