"Ο Μπεργκ περιμένει τον ΠΑΟΚ"

Από paok24.com: Ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει στην ελληνοτουρκική επικαιρότητα και πλέον το σενάριο σύμφωνα με τους γείτονες είναι ότι ο Σουηδός επιθετικός είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Τραμπζονσπόρ.
Πηγή: paok24.com
"Ο Μπεργκ περιμένει τον ΠΑΟΚ"

Η καριέρα του Μάρκους Μπεργκ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει ολοκληρωθεί και ο επιθετικός από την Σουηδία που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το 4ετές πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό είναι ελεύθερος από την Αλ Αΐν, από τον περασμένο Μάιο.

Αρχικά οι πρώτες φήμες τον έφερναν στον Ολυμπιακό, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση των δευτεραθλητών Ελλάδας και έτσι είναι ακόμα στην αγορά ως ελεύθερος, σε μία περίπτωση που θυμίζει κατά πολύ την περσινή του Πόντους Βέρνμπλουμ, μιας και είναι στην ίδια ηλιακή κατάσταση, αλλά και για τους δύο οι καλύτερες προτάσεις φαίνεται να έρχονται από Ελλάδα και Τουρκία.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι το νέο ρεπορτάζ από την Τουρκία και του δημοσιογράφου Σερκάν Ασκίν στο twitter που ασχολείται κατά κύριο λόγο με τα θέματα της Τραμπζονσπόρ, αναφέρει ότι η "θύελλα" της Τουρκίας, αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι οι βασικοί μνηστήρες του Μάρκους Μπεργκ.

Για την ακρίβεια ο Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει, ότι ο παίκτης ήταν πολύ κοντά να συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα, αλλά το μπάσιμο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και ο ορίζοντας της συμμετοχής στο επόμενο Champions league τον έκανε να ζητήσει λίγο ακόμα χρόνο από την τουρκική ομάδα, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση.

Μένει να φανεί εάν τελικά όντως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να πάρει τον παίκτη για τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ή είναι ακόμα ένα παιχνίδι μεταγραφολογίας από την άλλη μεριά του Αιγαίου, όπως και πολλά άλλα τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...