Μία πρώτη «ματιά» στους αντιπάλους του ΠΑΟΚ

Από basketplus.gr: Το ότι ο πρόεδρος της Τενερίφης έβγαλε τελευταίο το χαρτάκι με το όνομα του ΠΑΟΚ στην σημερινή κλήρωση του BCL προφανώς δεν είναι σημαδιακό. Ωστόσο ο όμιλος (4ος) στον οποίο εντάχθηκε ο Δικέφαλος δείχνει πολύ ανταγωνιστικός και άκρως ενδιαφέρων.
Πηγή: basketplus.gr
Μία πρώτη «ματιά» στους αντιπάλους του ΠΑΟΚ

Η παλιά και ιστορική γνώριμη Σαραγόσα, η Γαλλική Ντιζόν στα ανατολικά σύνορα της χώρας, η πόλη της μουστάρδας-μαγιονέζας και του καλού κρασιού, η Ιταλική Μπρίντιζι, με έδρα μεγάλο λιμάνι στην Αδριατική, η γνώριμη και ομόχρωμη Μπεσίκτας στην Πόλη και η Νεπτούνας σε ένα δύσκολο ταξίδι και με κόντρες υψηλής έντασης τα τελευταία χρόνια σε Παλατάκι και Κλαϊπέντα.

Όσο για τις δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά...; Η μόνιμη τελευταία αντίπαλος Βέντσπιλς έχει προβάδισμα με την κόντρα του νικητή Φάλκο Ουγγαρίας-Οραντέα Ρουμανίας, όπως και η Μπον με το νι9κητή Ίντερ Μπρατρισλάβας-Φριμπούργκ.

Ουσιαστικά η Ντιζόν και η Μπρίντιζι είναι «Σταχτοπούτες» ως αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ενώ ο «Δικέφαλος» δεν έχει αντιμετωπίσει (ως εν δυνάμει αντιπάλους στο 4ο γκρουπ) Φάλκο, Οραντέα, Ίντερ Μπρατισλάβας (μόνο φιλικό πρόπερσι).

Η Ντιζόν τελείωσε 3η στην κανονική περίοδο, η Σαραγόσα 6η όπως και η Μπεσίκτας, η Νεπτούνας 2η και η Μπρίντιζι 5η. Τέλος για τα φαβορί των προκριματικών... Η Βέντσπιλς αν και πρώτη στην κανονική περίοδο έχασε το τίτλο από την Ρίγα, ενώ η Μπον έμεινε 7η στην κανονική περίοδο στην Μπουντεσλίγκα. Οι άλλες 4 ομάδες των προκριματικών για τον 4ο όμιλο πήραν πρωτάθλημα στις χώρες τους.

Διαβάστε ακόμη...