Συγκλονιστικός Κάνιας: "Τιμή μου που έπαιξα στον ΠΑΟΚ!"

Από paok24.com: Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και τρέλα, πάνε μαζί.
Πηγή: paok24.com
Συγκλονιστικός Κάνιας: "Τιμή μου που έπαιξα στον ΠΑΟΚ!"

Ο Ισπανός αποχαιρετά πλέον την Τούμπα, "μετακομίζοντας" στη Σερβία, φεύγοντας με... γεμάτες αποσκευές στη Θεσσαλονίκη.

Αποσκευές που περιλαμβάνουν πολλά τρόπαια, αλλά και στιγμές συγκίνησης, χαράς, περηφάνιας. Το κλάμα του μετά τον τελικό της Αθήνας άλλωστε, δεν ξεχνιέται εύκολα.

Η ώρα του "αντίο" έφτασε για τον Κάνιας, ο οποίος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ με ένα φοβερό μήνυμα στο instagram:

"Έφτασε η ώρα για το αντίο. Δεν είναι εύκολο. Τρία απίστευτα χρόνια σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη. Μία μεγάλη πόλη, με φοβερό κόσμο που με έκανε να νιώθω σαν στο σπίτι μου, από την πρώτη μέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, όλους όσους βρίσκονται στον ΠΑΟΚ που μου έδωσαν την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκαν. Ήταν τεράστια τιμή το να παίζω σε αυτή την ομάδα. Αιώνια ευγνώμων στον πρόεδρο μας. Στους δύο προπονητές μου σε αυτό το διάστημα, στους φροντιστές, στους φωτογράφους, στους δημοσιογράφους, στους μάγειρες. Σε όλους όσους δούλεψαν πίσω από τις... κάμερες και τα έκαναν όλα πιο εύκολα και δυνατά.

Τρία Κύπελλα κι ένα πρωτάθλημα, με highlight της σεζόν, ότι κατακτήσαμε το νταμπλ στην Ελλάδα χωρίς ήττα και γράψαμε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να κλείσω, χωρίς να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Θέλω να πω σε όλους σας, ότι όλα αυτά τα πετύχαμε επειδή ήμασταν ένα ενωμένο γκρουπ. Παίζαμε μαζί και ο ένας βοηθούσε τον άλλον.

Αυτή ήταν η βάση της επιτυχίας μας. Ήταν τιμή για μένα να παίξω στον ΠΑΟΚ, πάντα θα είμαι μαζί σας! Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον. Ο δικός σας, mr. Good Crazy, σας λέει αντίο".

Δείτε ΕΔΩ τα όσα έγραψε ο Ισπανός μέσος ...

Διαβάστε ακόμη...