«Ακόμα ένα νταμπλ και όμιλοι Champions League!»

Από thessports.gr: Ο, αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εκπροσώπησε τους νταμπλούχους Ελλάδας στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, και στο περιθώριο της παρουσίας του εκεί, μίλησε στο ThesSports για τους στόχους της νέας σεζόν, αλλά και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: thessports.gr
«Ακόμα ένα νταμπλ και όμιλοι Champions League!»

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος :

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή σεζόν:

«Η φιλοδοξία του ΠΑΟΚ είναι να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει τα δυο τελευταία χρόνια, να κατακτήσει και φέτος το νταμπλ και να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, δηλαδή να μπει στους ομίλους του Champions League, ώστε να καταξιωθεί η ομάδα και στην Ευρώπη».

Για την αποχώρηση του Ράζβαν Λουτσέσκου και τις άμεσες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα:

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις αλλαγές. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχει καλά ο Θεός τον Ιβάν Σαββίδη, την οικογένεια του και τον λαό του ΠΑΟΚ και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Ένας προπονητής έφυγε, με τον τρόπο που έφυγε και ήρθε ένας γνωστός Πορτογάλος προπονητής, που στην χώρα του έδειξε ήδη τα διαπιστευτήρια του. Θεωρώ πως θα δείξει και στον ΠΑΟΚ αυτό που ξέρει να κάνει και η ομάδα θα πάει εξίσου καλά, όπως και τα τελευταία δυο χρόνια».

Η ευχή του για την νέα σεζόν που ξεκινά:

«Το πιο βασικό από όλα είναι να είναι όλοι οι παίκτες, φίλαθλοι, παράγοντες, υγιείς. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα, ο πρόεδρος έχει μπολιαστεί με την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, έγινε ένα με αυτήν και η ευχή μου είναι η ομάδα κάθε χρόνο να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αυτό έγινε στην Ελλάδα, πρέπει τώρα να καταξιωθεί και στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...