Ταξίδι-αστραπή του Μπράνκο για προπονητή!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για να αντικαταστήσει το κενό στην άκρη του πάγκου του και ο Μάριο Μπράνκο δουλεύει για να δώσει λύση στον νταμπλούχο Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
Ταξίδι-αστραπή του Μπράνκο για προπονητή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOK24 ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου αναχώρησε σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τη Βαρκελώνη.

Ο Μπράνκο θα πραγματοποιήσει στην Ιβηρική μία σειρά από πολύ κρίσιμες επαφές, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βρει τον νέο του προπονητή άμεσα.

Το PAOK24 σας ενημέρωσε αργά χτες το βράδυ για το τι ακριβώς ισχύει με τον Φερέιρα, ο οποίος είναι ο Νο 1 στόχος και μία εξαιρετική περίπτωση τεχνικού.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής έχει μπροστά του ένα κρίσιμο 24ωρο, ελπίζοντας ότι θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με... λευκό καπνό, φέρνοντας την υπογραφή του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπράνκο επιστρέφει αύριο το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και με την ομάδα να αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία για το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά και η ανάγκη για μία σωστή επιλογή προπονητή άμεση.

Διαβάστε ακόμη...