Το μπάτζετ, οι δύο 11αδάτοι παίκτες, οι στόχοι και η ΕΠΟ, στις συσκέψεις του Ιβάν

Από sfina.gr:Ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος από χθες, Πέμπτη, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Μάριο Μπράνκο, προκειμένου αν τεθούν επί τάπητος τα μετεγγραφικό ζητήματα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Το μπάτζετ, οι δύο 11αδάτοι παίκτες, οι στόχοι και η ΕΠΟ, στις συσκέψεις του Ιβάν

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικέφαλου θα ενημερώσει τον ισχυρό άνδρα των νταμπλούχων Ελλάδος και τον Ρουμάνο τεχνικό για την πορεία των επαφών του, με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Παράλληλα, αναμένεται να αποφασιστεί από την πλευρά του Σαββίδη το ύψος του μπάτζετ, που θα διατεθεί την εφετινή σεζόν για την ενίσχυση του ρόστερ και θα ξεκαθαρίσει το αν υπάρχει πρόθεση για υπέρβαση.

Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του, αναμένεται να επαναλάβει την επιθυμία του για δυο τουλάχιστον μετεγγραφές, πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα αφορούν τις θέσεις του κεντρικού μέσου και του αριστερού μπακ.

Στη συνέχεια, ο Σαββίδης θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, για τα υπόλοιπα θέματα του ΠΑΟΚ. Στη συγκεκριμένη σύσκεψη αναμένεται να ενημερωθεί και για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο στη λίγκα, όσο και στην ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμη...