Το ευρωπαϊκό... μονοπάτι του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Τι περιμένει τον Δικέφαλο εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουκρανικής ομάδας στη φάση των 32.
Πηγή: paok24.com
Το ευρωπαϊκό... μονοπάτι του ΠΑΟΚ

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν θα ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου από την Ουκρανία με το σύνολο του Γιούρι Φιλίποφ να αντιμετωπίζει την Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ σε διπλές αναμετρήσεις.

Εφόσον, ο Δικέφαλος καταφέρει να αποκλείσει την ουκρανική ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των 16 εκεί όπου θα τον περιμένει ή μία ομάδα που θα έχει αποκλειστεί από το Champions League ή η Χίπο Τίρολ Άλπεν Volleys Χάτσινγκ από τη Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα στη φάση των 32 του CEV Cup θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα ηττηθεί από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και θα είναι είτε η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία) είτε η Σασταμάλα (Φινλανδία), «γνωστή» στους φίλους του ΠΑΟΚ από τις «κόντρες» των δύο ομάδων στην Ευρώπη.

Εάν, ο Δικέφαλος καταφέρει να περάσει και το νέο εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο του και πάρει το εισιτήριο για τη φάση των 8, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει κάποια εκ των Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ή Νεφτοχίμικ Μπουργκάς, αναλόγως με το ποια ομάδα θα καταφέρει να συνεχίσει στο θεσμό και φυσικά δεν πέσει θύμα έκπληξης από κάποιον θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο από τα ζευγαρώματα που θα προκύψουν.

Διαβάστε ακόμη...