«Απομένει το... πράσινο φως από τον ΠΑΟΚ για τον Κάνιας»

Από sdna.gr: Απόλυτη συμφωνία επετεύχθη ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Χοσέ Κάνιας, ωστόσο, τυπικά απομένει μια ακόμη εκκρεμότητα με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Απομένει το... πράσινο φως από τον ΠΑΟΚ για τον Κάνιας»

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σερβίας, ο Ισπανός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Βελιγράδι και κατόπιν έδωσε τα χέρια του με τους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα σε ένα συμβόλαιο διετίας που θα του αποφέρει περίπου ένα εκατ. ευρώ.

Ο Κάνιας σχεδίαζε αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων να ταξιδεύσει στην Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο, για την ώρα θα πρέπει να περιμένει.

Και αυτό γιατί μέχρι τις 30/6 δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου το όλο θέμα θα πρέπει να προχωρήσει μετά την εκπνοή του.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Κάνιας έχει ήδη αποστείλει έγγραφο στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες, όντας για την ώρα σε στάση αναμονής.

Μόλις κλείσει και τυπικά η εκκρεμότητα με τον ΠΑΟΚ, θα ανακοινωθεί από τον Ερυθρό Αστέρα, παραμένοντας τα τελευταία 24ωρα στο Βελιγράδι.

Διαβάστε ακόμη...