Mας κούρασε η σπέκουλα με τον Ιβάν!

Από sdna.gr: Πράματα και θάματα έχουμε ακούσει για τον Ιβάν Σαββίδη και τις... προτιμήσεις του, τόσο στις Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές, όσο και ενόψει των βουλευτικών εκλογών.
Πηγή: sdna.gr
Mας κούρασε η σπέκουλα με τον Ιβάν!

«Ο Ιβάν στηρίζει τον τάδε, ο Ιβάν θέλει τον άλλο, ο Ιβάν θέλει εκείνο το κόμμα, ο Ιβάν παρεμβαίνει υπέρ του άλλου κόμματος» και ένα σωρό ακόμα τσιτάτες ατάκες με τις οποίες θα μπορούσα να γράψω βιβλίο.

Ολο αυτό το διάστημα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται μεταξύ Ροστόφ και Μόσχας, ασχολούμενος με σοβαρά θέματα που αφορούν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τα συμφέροντα του στη Ρωσία. Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα γίνεται πάρτι για το τι... θέλει ο Ιβάν.

Μέχρι ένα σημείο οι... αναλυτές και... γνώστες των κινήσεων του Σαββίδη, είχαν πλάκα. Από ένα σημείο και μετά, η σπέκουλα κούρασε. Ξέφυγαν τα πράγματα και διαβάζουμε – ακούμε τέρατα και σημεία. Για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Ο Ιβάν Σαββίδης, είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, με προοπτική να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον κύκλο των εργασιών του στη χώρα.

Όπως κάθε σοβαρός και φιλόδοξος επιχειρηματίας, στηρίζει τον εαυτό του και τις επιχειρήσεις του, χωρίς να παρεμβαίνει με στόχο την δημιουργία κλίματος στην πολιτική σκηνή. Στηρίζει φυσικά και τον ΠΑΟΚ τον οποίο έχει συνδέσει με την οικογένεια του και όχι απλά με τις επιχειρήσεις του.

Δεν θέλει ούτε να του χρεώνουν ούτε να του πιστώνουν καταστάσεις, που δεν έχουν σχέση με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ή τον ΠΑΟΚ. Ως επιχειρηματίας, σαφώς ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στον χώρο της πολιτικής αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα αποτελούν παραμύθια που στο τέλος έχουν δράκο για κατοικίδιο... και βολεύουν όσους από αφέλεια ή σκοπιμότητα προσπαθούν να συνδέσουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ότι συμβαίνει στη χώρα.

Ακόμα και με την πορεία της εθνικής ομάδας τον ενέπλεξαν σε μια προσπάθεια να φθείρουν το προφίλ του. Το αφήγημα, μας κούρασε. Βρείτε άλλο τρόπο να εξυπηρετήσετε τα αφεντικά σας και τα συμφέροντα τους.

Τέλος, ο Σαββίδης δικαιούται ως ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, να συναντά και να ανταλλάσσει απόψεις με πολιτικούς, πολιτευτές, ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής του τόπου. Αυτό ορίζει τόσο η επιχειρηματική του θέση στη χώρα όσο και ο θεσμικός του ρόλος στον ΠΑΟΚ. Αυτό, μάλλον δεν αρέσει και ίσως αποτελεί την αφορμή για να του χρεώσουν, τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, τις καταιγίδες και ποιος ξέρει τι άλλο...

Τι να κάνουμε; Καλοκαίρι είναι, θα (σας) περάσει...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...