Πάνω από 4.500.000 ευρώ στα “ταμεία” μέσα σε μια μέρα!

Από sfina.gr : Ο σχεδιασμός του ρόστερ της επόμενης σεζόν δεν περιλαμβάνει μόνο μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις με τον ΠΑΟΚ μέσα σε μια μέρα να βάζει στα “ταμεία” του περισσότερα από 4.500.000 ευρώ από τις πωλήσεις δυο ποδοσφαιριστών που είχαν συμβόλαιο μαζί με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Πηγή: sfina.gr
Πάνω από 4.500.000 ευρώ στα “ταμεία” μέσα σε μια μέρα!

Στον ΠΑΟΚ δεν περίμεναν αυτά τα λεφτά για να αρχίσουν τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, ωστόσο το ποσό αυτό δεν μπορεί να περάσει… απαρατήρητο και ήρθε χάρη στην διαπραγμάτευση που έκανε η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ και αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί στην Σταντάρ Λιέγης.

Από την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί το ποσό των 3.500.000 ευρώ από την γαλλική ομάδα χωρίς να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτά τα χρήματα τα μπόνους που υπάρχουν στην συμφωνία των δυο πλευρών.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Ομάρ Ελ Καντουρί ο Δικέφαλος θα καρπωθεί το ποσό το 1.200.000 ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή που είχε εκφράσει από τον Ιανουάριο να αποχωρήσει από την ομάδα αλλά τον κράτησε στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Τα λεφτά που μπαίνουν στα “ταμεία” του ΠΑΟΚ με τις δυο αυτές μεταγραφές ξεπερνάει τα 4.500.000 ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα δεν το λες και… μικρό.

Στον Δικέφαλο πλέον περιμένουν την εξέλιξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, για να δουν σε τι πόσο μπορεί να πουληθεί ο Αμρ Ουάρντα που αναμένεται να παίξει με την εθνική Αιγύπτου και είναι δεδομένο ότι δεν έχει μέλλον στο “ασπρόμαυρο” ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...