Χόλντμπι: «Είμαι στην καλύτερη ηλικία ποδοσφαιρικά, ψάχνω ένα νέο ελκυστικό project»

Από sdna.gr: Σε αναζήτηση ενός νέου ελκυστικού project βρίσκεται ο Λιούις Χόλντμπι, το όνομα του οποίου εμπλέκεται μεταγραφικά και με τον ΠΑΟΚ. Το τέλος εποχή στο Αμβούργο και οι επιλογές που έχει στα χέρια του...
Πηγή: sdna.gr
Χόλντμπι: «Είμαι στην καλύτερη ηλικία ποδοσφαιρικά, ψάχνω ένα νέο ελκυστικό project»

Μεταγραφικό σενάριο με μεγάλο ενδιαφέρον προέκυψε από την Γερμανία δεδομένου πως ο 28χρονος μέσος αποχωρεί μετά από πέντε περίπου χρόνια από το Αμβούργο, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Χόλντμπι θεωρήθηκε ως μια μεγάλη ελπίδα του ποδοσφαίρου, αναγκάζοντας την Τότεναμ να επενδύσει στην απόκτησή του, αν και τελικά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που τον συνόδευαν και τελικά το πέρασμά του από το Νησί δε μακροημέρευσε...

Το... φρένο της πορείας του στο Αμβούργο μπήκε την περασμένη άνοιξη, όταν και αρνήθηκε να αγωνιστεί ως αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουνιόν Βερολίνου. Στην ουσία μετά από εκείνο το παιχνίδι, ο Χόλντμπι δεν αγωνίστηκε ούτε σε έναν αγώνα της ομάδας του, ρίχνοντας νωρίτερα... αυλαία δεδομένου ότι φέτος μένει ελεύθερος από το Αμβούργο.

Στην παρούσα φάση, ο 28χρονος βρίσκεται σε διακοπές και εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Φυσικά σε τέτοια ηλικία και με το βιογραφικό που τον συνοδεύει, φαντάζει μια υπόθεση άκρως ελκυστική για αρκετές ομάδες. Ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ, η Γαλατάσαράι, η Φενέρμπαχτσέ αλλά και ομάδες από την Αμερική.

Ο ίδιος πάντως είχε δώσει το στίγμα των σκέψεων του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ψάχνει ένα νέο ελκυστικό project καθώς όπως τόνισε, βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία ποδοσφαιρικά: «Μετά από πέντε χρόνια γεμάτα στο Αμβούργο, όλα τα σημάδια είναι αποχαιρετισμού. Είμαι στην καλύτερη ηλικία ποδοσφαιρικά και θα ήθελα να γίνω κομμάτι ενός νέου ελκυστικού project. Τώρα είμαι σε επαφές για να δω τι επιλογές υπάρχουν. Το που θα καταλήξει, θα φανεί πιθανότητα προς το τέλος του Ιουλίου».

Διαβάστε ακόμη...