"Να αφήσω το στίγμα μου!"

Από paok24.com:Ορεξάτος ο Ροντρίγκο Ρέι, στο πρώτο διάστημα της παραμονής του στο Μεξικό.Ο Ροντρίγκο Ρέι βρίσκεται πλέον στο Μεξικό για λογαριασμό της Πατσούκα κι όπως σημείωσε στο πλαίσιο συνέντευξης του, στόχος του είναι να αφήσει το στίγμα του στη νέα του ομάδα, όσο θα βρίσκεται εκεί.
Πηγή: paok24.com
"Να αφήσω το στίγμα μου!"


"Ήρθα στην ομάδα, με το σκεπτικό ότι θα αφήσω κάτι στο κλαμπ. Όταν πηγαίνω σε ένα μέρος, θέλω να γίνομαι κομμάτι του κι όχι απλά να κάνω ένα πέρασμα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου! Αφοσιώνομαι στην ομάδα στον απόλυτο βαθμό και στους στόχους που έχουμε. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας και να πετύχω καλά πράγματα και για μένα και για το κλαμπ, για όσο θα είμαι εδώ", ανέφερε αρχικά ο Αργεντίνος, για να συνεχίσει:

"Ήξερα ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, που εδώ και χρόνια προσφέρει ένα καλό περιβάλλον σε κάθε ποδοσφαιριστή. Ο κόσμος εδώ ξέρει πως να φερθεί. Για μένα, αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο. Μου αρέσει να έχω επικοινωνία με όλους, δεν είμαι από τους παίκτες που απλά κάνουν ένα πέρασμα από μία ομάδα. Γίνομαι κομμάτι του συνόλου, μέρα με τη μέρα, μαζί με όλους".

Όσο για τον κόσμο, ανέφερε:

"Για εμάς, είναι σημαντικό να τα πηγαίνουμε καλά στο γήπεδο. Μέσα στο γήπεδο να δίνουμε το 100%, για να πετύχει τους στόχους της η Πατσούκα και ο κόσμος από τη μεριά του, να μας δίνει δύναμη και κουράγιο, για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε".

Διαβάστε ακόμη...