«Θα κρατήσουμε τον κορμό του ΠΑΟΚ - Έτσι έχει η κατάσταση με Ολιβέιρα»

Από sdna.gr: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Μάριο Μπράνκο μιλώντας σε μέσο της Πορτογαλίας. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ «έθιξε» το θέμα μεταγραφές και φυσικά του Σέρτζιο Ολιβέιρα...
Πηγή: sdna.gr
«Θα κρατήσουμε τον κορμό του ΠΑΟΚ - Έτσι έχει η κατάσταση με Ολιβέιρα»

Ο Πορτογάλος άνοιξε τα χαρτιά του για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, αναλύοντας και το «καυτό» θέμα της ρήτρας του 26χρονου χαφ.

«Συνεργάστηκα μαζί του τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μας βοήθησε πολύ, είναι ένας παίκτης με τεχνικά και τακτικά χαρακτηριστικά ενώ έχει και ηγετικές ικανότητες, κάτι που είναι σύνηθες για παίκτες που προέρχονται από την Πόρτο. Η Πόρτο σκέφτεται τον Σέρτζιο ως αντικατάσταση του Ερέρα αλλά μέχρι τις 31 Αυγούστου πολλά μπορούν να συμβούν...»

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να «θίξει» και το θέμα της ρήτρας των 12 εκατ. ευρώ που τοποθέτησε η Πόρτο, σημειώνοντας: «Ήταν αρκετά υψηλή για την πραγματικότητα μας. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε το ποσό της ρήτρας αλλά η Πόρτο επέμενε στο ποσό που είχε καθοριστεί στη σύμβαση και ως εκ τούτου δεν προχωρήσαμε το θέμα. Η αλήθεια είναι πως θα μας άρεσε να βασιστούμε και πάλι στον ποδοσφαιριστή αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, η Πόρτο θέλει να τον διατηρήσει στην ομάδα» ενώ συνέχισε λέγοντας πως:

«Η τιμή της οψιόν καθορίστηκε την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, ουσιαστικά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, και ήταν απαγορευτική για εμάς. Η Πόρτο είχε το δικαίωμα να ζητήσει την αξία της ρήτρας και εμείς στον ΠΑΟΚ να μην ακολουθήσουμε».

Στη συνέντευξή του ο Μάριο Μπράνκο στάθηκε και στο θέμα της μεταγραφής του Ροντρίγκο Σοάρες, τονίζοντας πως: «Η πορτογαλική αγορά είναι πολύ δημοφιλής εδώ στην Ελλάδα. Δεν αφορά μόνο τους μεγάλους συλλόγους αλλά και τους μεσαίους και μικρούς επειδή η ποιότητα σε σύγκριση με την τιμή είναι πολύ ενδιαφέρουσα».

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως η δομή της ομάδας του Δικεφάλου θα παραμείνει όπως έχει και οι διαφοροποιήσεις θα αφορούν μόνο τρεις ή τέσσερις παίκτες: «Θα κρατήσουμε τη δομή της ομάδας που κέρδισε το αήττητο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος αλλά δεν κρύβω, ξέχωρα από την εθνικότητα μου, ότι η πορτογαλική αγορά αποτελεί προτεραιότητα και τη βλέπουμε, έχοντας δυνατότητες...».

Διαβάστε ακόμη...