Βοηθός προπονητή ο Βακάλης

Από acpaok.gr: Το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ΠΑΟΚ Mateco ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βακάλη, ο οποίος θα αναλάβει νέα θέση, αυτή του βοηθού προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Πηγή: acpaok.gr
Βοηθός προπονητή ο Βακάλης

Ο 34χρονος γυμναστής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατέχοντας επίσης πιστοποιήσεις διεθνούς επιπέδου (DNAFit Accredited Personal Trainer ως ο μοναδικός πιστοποιημένος με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα από την DNAFit και NASM International Certified Personal Trainer).

Ο Γιώργος Βακάλης διέγραψε λαμπρή πορεία στο άθλημα του handball ως αθλητής σε μια καριέρα, η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος κι αρχηγός των μικρών εθνικών ομάδων, καθώς επίσης κι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ομάδας ανδρών με πολλές διεθνείς συμμετοχές.

Την χρονιά που μας πέρασε ήταν εκ των κύριων εκφραστών στην προσπάθεια και την κατάκτηση του «Νταμπλ».

Για τη συνεργασία αυτή, ο ίδιος τόνισε στο acpaok.gr:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόταση επέκτασης της συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ ιδιαίτερα από ένα νέο πόστο! Αρχικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Αθανάσιο Κατσαρή αλλά και τον έφορο και στυλοβάτη της ομάδας κ. Δημήτρη Χασεκίδη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Επίσης και τον Coach Πελεκίδη που με επέλεξε να είμαι δίπλα του την νέα χρόνια από την θέση του βοηθού προπονητή. Προδιαγράφεται μια δύσκολη χρονιά διότι όσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις την κορυφή άλλο τόσο δύσκολο είναι να διατηρηθείς σε αυτή. Η περσινή κατάκτηση του «Νταμπλ» από την ομάδα μας ήρθε μετά από συντονισμένη προσπάθεια και σκληρή δουλειά πολλών μηνών από το τεχνικό τιμ, την διοίκηση και φυσικά τις παίκτριες! Καινοτομίσαμε σε πολλούς τομείς και πάνω σε αυτό το μοτίβο θέλουμε να συνεχίσουμε και φέτος!».

Καλή επιτυχία coach στο νέο σου πόστο!

Διαβάστε ακόμη...