Θα έρθουν εξελίξεις;

Απο paok24.com: «Αρχές της επόμενης εβδομάδας η απάντηση του κ. Καραμάνου» είχε πει την περασμένη Τετάρτη, ο Θανάσης Κατσαρής
Πηγή: paok24.com
Θα έρθουν εξελίξεις;

Το θέμα του ενδιαφέροντος για την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ από τον Γιώργο Καραμάνο, είναι πιθανό να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε.

Ο πρόεδρος του Α.Σ., Θανάσης Κατσαρής, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, είχε εκφράσει την πίστη του, ότι η απόφαση του επιχειρηματία, Γιώργου Καραμάνου, για εμπλοκή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναμένεται να γίνει γνωστή στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Δεδομένου και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, η εβδομάδα αυτή, ξεκινάει ουσιαστικά από αύριο για τους περισσότερους. Η πλευρά Καραμάνου, έχει στα χέρια της από τις προηγούμενες ημέρες, όλα τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και μένει να φανεί στα επόμενα 24ωρα, η οριστική της απόφαση, όσον αφορά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Προφανώς και η δήλωση του κ. Κατσαρή την περασμένη Τετάρτη, δεν έγινε τυχαία και μένει να φανεί, ποια θα είναι η απόφαση του Γιώργου Καραμάνου, καθώς τα θέματα που είναι ανοικτά στην ΚΑΕ είναι πάρα πολλά και όσο περνάει ο καιρός, τόσο διευρύνονται τα προβλήματα...

Διαβάστε ακόμη...