Τα τέσσερα μεγάλα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ ενόψει Champions League

Από sfina.gr:Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ευελπιστεί να «παρουσιάσει» δυο 97ρηδες και δυο 98άρηδες στο Champions League.Με το μεγάλο στόχο του φετινού καλοκαιριού να μην είναι άλλος από την παρθενική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League, μέσω του μονοπατιού των πρωταθλητών στο οποίο μετέχει για πρώτη φορά, ο ΠΑΟΚ στα στηρίξει και θα στηριχθεί σε τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το ταλέντο να πρωταγωνιστήσουν και όλο το μέλλον μπροστά τους.
Πηγή: sfina.gr
Τα τέσσερα μεγάλα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ ενόψει Champions League

Κάρολ Σβιντέρσκι (23/1/1997)

Βρέθηκε στη Τούμπα σε μια χρονική στιγμή στην οποία δεν ήταν εύκολο να του δοθεί χρόνος προσαρμογής. Επεσε στα βαθιά και κατάφερε να «κολυμπήσει» έχοντας ήδη αρκετές για την ηλικία του παραστάσεις. Η πρώτη του προετοιμασία θα έρθει μετά από ένα γεμάτο εξάμηνο, με τον πήχη να μπαίνει ακόμα ψηλότερα.

Λάζαρος Λάμπρου (19/12/1997)

Μετά από δυο χρόνια στη Σούμπερ Λιγκ, βρέθηκε στη πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, εκεί που σε μια χρονιά έγραψε νούμερα παρόμοια με αυτά που είχε στην εν Ελλάδι διετία του. Ο Κατερινιώτης ακραίος επέστρεψε στη Τούμπα αφού πρώτα έπεισε τους πάντες ότι δικαιούται μιας ευκαιρίας.

Δημήτρης Λημνιός (27/5/1998)

Εχοντας βρει το δρόμο του, με την αμέριστη βοήθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον Αύγουστο του 2017 έκλεισε την πόρτα της εξόδου αν και ο δανεισμός του είχε δρομολογηθεί, ο Βολιώτης ακραίος κάνει διαρκώς βήματα βελτίωσης, συνδυάζοντας τις επιθετικές αρετές με τη πιστή εφαρμογή όλων των τακτικών οδηγιών του Ρουμάνου τεχνικού.

Λέο Ζαμπα (2/8/1998)

Στη πρώτη του σεζόν στη Τούμπα, ο Βραζιλιάνος ακραίος είχε όλα τα στοιχεία ενός νεαρού που βαδίζει στο δρόμο της ωρίμανσης. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του είναι το πρώτο στοιχείο που καλείται να αποβάλλει αν θέλει να καθιερωθεί σε ένα επίπεδο που δείχνει πως μπορεί να φτάσει.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ακόμη...