Παϊσιάδης για Μάρσαλ και τον αυτο-υποβιβασμό του Ολυμπιακού

Από sdna.gr: Για την μεταγραφή του Καναδού Στίβεν Μάρσαλ στον ΠΑΟΚ αλλά και το θέμα με τον αυτο-υποβιβασμό του Ολυμπιακού στο CEV Cup που είχε ως συνέπεια την απώλεια της θέσης για την Ελλάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Κώστας Παϊσιάδης.
Πηγή: sdna.gr
Παϊσιάδης για Μάρσαλ και τον αυτο-υποβιβασμό του Ολυμπιακού

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ μιλώντας στον Focus FM 103,6 χαρακτήρισε μεταγραφή πρωταθλητισμού αυτή του Καναδού ακραίου, ενώ σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει γήπεδο στην Αττική για να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Στίβεν Μάρσαλ: «Είναι μία σπουδαία μεταγραφή, θεωρούμε πως είναι ένας αθλητής που θα μας βοηθήσει στην επίτευξη του πρωταθλητισμού. Από κει και πέρα έχουμε μία μεγάλη διαδρομή για να τελειώσει το ρόστερ. Όσοι γνωρίζουν από βόλεϊ, ξέρουν ότι ο ακραίος με καλή υποδοχή είναι δυσέβρετος. Εμείς αυτά τα χρόνια που πετυχαίναμε μεγάλους στόχους, σε αυτήν την θέση είχαμε τον Σαφράνοβιτς οπού ήταν ένας σπουδαίος αθλητής αλλά τα χρόνια πέρασαν. Εμείς θέλαμε να φρεσκάρουμε την συγκεκριμένη θέση, και ο Μάρσαλ ήταν η κατάλληλη λύση».

Για τον αυτο-υποβιβασμό του Ολυμπιακού στο CEV CUP: «Το έχω πει και στους ίδιους τους ανθρώπους, ότι η δικαιολογία τους είναι ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Αθήνα για να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί αυτή η δικαιολογία, ότι δεν υπάρχει γήπεδο σε ολόκληρη την Αττική για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην πάρει την θέση του Ολυμπιακού: «Θεωρήσαμε ότι το να μπούμε σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξουμε νωρίτερα, δεν θα βοηθούσε στην συνοχή της ομάδας. Εμείς αποφασίσαμε ως δευτεραθλητές να αγωνιστούμε στην διοργάνωση στην οποία προκριθήκαμε».

Για το θέμα του μπάσκετ: «Ακούστηκε η πρόταση του κ. Κατσαρή, να γίνει μία απαρτία ατόμων ενδιαφέροντος για το τμήμα. Όλα αυτά τα χρόνια οι άνθρωποι που ζουν σαν ναυαγοσώστες δίπλα από τον ΠΑΟΚ, θα δώσουν χέρι βοηθείας στην ΚΑΕ. Θα δουν όλες τις ενδεχόμενες λύσεις και θα παρθούν κάποιες αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον του μπάσκετ».

Για το βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ: «Εκεί ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει έναν από τους τρεις μεγάλους ηγέτες του Α.Σ ΠΑΟΚ, τον κ. Κώστα Αμοιρίδη. Στόχος ενός επιχειρηματία του βελενικούς του κ. Αμοιρίδη είναι ο πρωταθλητισμός. Η πρώτη κίνηση με την πρόσληψη ενός τέτοιου προπονητή, είναι το δείγμα ότι ετοιμάζεται μία σπουδαία ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...