ΠΑΟΚάρα στα 13.000 πόδια!

Από inpaok.com: Πόση τρέλα μπορεί να κουβαλάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ;
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚάρα στα 13.000 πόδια!

Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί με σιγουριά, καθώς κάθε φορά βρίσκεται και κάποιος φίλος του Δικέφαλου να πάει τα επίπεδα της τρέλα σε άλλα επίπεδα...

Τώρα ο Γιάννης Χατζόπουλος, γνωστός ΠΑΟΚτσής με το παρατσούκλι «Johnnyxatz» (που έχει φτιάξει κατά καιρούς ορισμένα φοβερά video για τον Λαό του Δικέφαλου) βρέθηκε στο Ντουμπάι και έκανε πτώση με αλεξίπτωτο από αεροπλάνο όχι μόνο φορώντας φανέλα του Δικέφαλου, αλλά κουβαλώντας μαζί του και ένα χάρτινο ομοίωμα του πρωταθλήματος που πήρε φέτος η ομάδα!

«Πιο ψηλά δε σηκώθηκε κούπα ποτέ στα χρονικά... 13.000 πόδια στον ουρανό του Ντουμπάϊ. Όλους τρέλα σας πουλάμε...», έγραψε στα social media.

«Όλοι στο αεροπλάνο έμαθαν από μένα τι έκανε φέτος ο ΠΑΟΚ. Για το αήττητο πρωτάθλημα που πήραμε, για το Κύπελλο, για το νταμπλ... Άραβες, Αφρικανοί και Κινέζοι ενημερώθηκαν για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ», τόνισε στο INPAOK ο «Johnnyxatz» και πρόσθεσε: «Ο πιλότος μου είπε ότι έχουν κάνει πολλοί ελεύθερη πτώση με φανέλες από τις ομάδες τους, αλλά ποτέ στο παρελθόν κανένα δεν έφερε μαζί του και ομοίωμα του πρωταθλήματος! Η συνέχεια για τη διάδοση του μεγαλείου του ΠΑΟΚ έπεται σε πιο ακραία μέρη, εκτός πολιτισμού προς Ασία και σε ζούγκλες. Stay tuned...»

Όσο για την εμπειρία της πτώσης με αλεξίπτωτο; «Μέσα Σε 2 μέρες έπεσα από ουρανοξύστη και από αεροπλάνο, τη στιγμή που μικρός φοβόμουν μην πέσω από το κρεβάτι και μέχρι πρότινος δεν κοιτούσα ούτε από ταράτσα κάτω! Είναι ωραίο να ξεπερνάς τα όριά σου...», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη...