Ταξίδια, διακοπές και εθνικές πριν την Ολλανδία

Από paok24.com: Η χρονιά έχει τελειώσει και σχεδόν όλοι οι παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ περιμένουν την έναρξη της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία στις αρχές του Ιουλίου.
Πηγή: paok24.com
Ταξίδια, διακοπές και εθνικές πριν την Ολλανδία

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ τελείωσαν στις 11 Μαΐου και στον τελικό του ΟΑΚΑ που ήρθε το τρίτο σερί κύπελλο για τον ΠΑΟΚ. Από τότε το ραντεβού με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το προπονητικό τιμ είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του Ιουνίου στην Νέα Μεσήμβρια, ενώ στις 3 Ιουλίου η ομάδα θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Από το ρόστερ του ΠΑΟΚ πολλοί παίκτες χαιρέτησαν την ομάδα και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Άλλοι λόγω οικογένειας και σχολείων των παιδιών τους έμειναν στη Θεσσαλονίκη, ενώ και οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Κουλούρης και Ίνγκασον περιμένουν να τελειώσουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σε αυτό το γκρουπ έρχονται οι παίκτες που ήδη απολαμβάνουν τις διακοπές τους και θα επιστρέψουν στα τέλη του Ιουνίου. Ο Φερνάντο Βαρέλα, είτε στην Πορτογαλία είτε στο Πράσινο Ακρωτήρι χαλαρώνει μετά το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ο Κρέσπο και ο Κάνιας που περιμένει την τελική κατάληξη της σχέσης του με τον ΠΑΟΚ είναι στην Ισπανία και στην Σεβίλλη, Ο Γιαννούλης με τον Λημνιό περιμένουν τους φίλους τους Πέλκα και Κουλούρη για να ξεφύγουν στα ελληνικά νησιά, ενώ ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια συνεχίζει την αποθεραπεία του στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την οικογένειά του.

Ο Λέο Μάτος, μετά το καθιερωμένο πέρασμά του από το Παρίσι πήγε στην Βραζιλία, ενώ όπως και ο Βιεϊρίνια, ο Μαουρίτσιο και ο Βέρνμπλουμ συνεχίζουν την αποθεραπεία τους σε Βραζιλία και Μαγιόρκα αντίστοιχα.

Ο Μίσιτς, βρίσκεται στην Κροατία και περιμένει την έναρξη της προετοιμασίας και την μεγάλη ευκαιρία που τον περιμένει, ο Εβγκέν Σάκχοφ μαζί με τον Χατσερίδη (αμφότεροι δεν φαίνεται να συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ) κάνουν ατομικές προπονήσεις συντήρησης στην Ουκρανία, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο Μαρακές για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σαν "μποέμ" τύπος πήγε εξ αρχής στον Ντουμπάι και μετέπειρα στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του, ενώ ο Πέδρο Ενρίκε δεν φαίνεται να θέλει να αφήσει το Πόρτο Αλέγκρε, ούτε και τους μήνες που δεν έχει καλοκαίρι στην Βραζιλία. Στην Βραζιλία και στο Ρίο είναι και ο Λέο Ζαμπά από την πρώτη μέρα που τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ ο Κάρολ Σφιντέρσκι προτίμησε τις χώρες της Βαλτικής, αλλά και την Πολωνία, με τον Τσούμπα Ακπόμ να είναι στο Μπαλί, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το Λονδίνο.

Διαβάστε ακόμη...