Δεν προχωράει η αναδιάρθρωση

Από inpaok.com: Όταν 9 Μαΐου όταν σε μία... επεισοδιακή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιάρθρωση που προτάθηκε από τον πρόεδρο του Λαυρίου, Γιάννη Ψαρράκη.
Πηγή: inpaok.com
Δεν προχωράει η αναδιάρθρωση

Το «14-0» ακούστηκε... δυνατά και έδειχνε την θέληση των ομάδων να «προστατεύσουν» ουσιαστικά την ομάδα της Αττικής, η οποία υποβιβάστηκε μετά τη νίκη άνευ αγώνος της Κύμης στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 20-0.

Βέβαια, ο ΕΣΑΚΕ ήταν θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως αυτό δεν έφερνε και... αυτόματη θέσπιση της απόφασης, αφού απέμεναν η ΕΟΚ και η συνεννόηση με το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Πλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η αναδιάρθρωση δεν θα γίνει ποτέ! Όπως είχε ήδη τονιστεί, το σχέδιο αυτό έπρεπε να περάσει πρώτα από την ΕΟΚ και στη συνέχεια από το υφυπουργείο Αθλητισμού, το οποίο με την σειρά του -και αν φυσικά συμφωνούσε η διοίκησή του- θα είχε την δυνατότητα να συντάξει ειδική τροπολογία, ώστε να περάσει από την Βουλή. Μία διαδικασία που δεν ήταν εξ'αρχής ιδιαίτερα απλή έγινε πλέον... αδύνατη μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Η ήττα της σημερινής κυβέρνησης και η άμεση προκύρηξη εθνικών εκλογών για τις 7 Ιουλίου θα φέρει άμεση διάλυση της τωρινής Βουλής, όπως άλλωστε ορίζεται από το Σύνταγμα. Άρα, κανένας νέος νόμος δεν θα τεθεί προς ψήφιση και δεν θα συνταχθεί καν το αναλυτικό σχέδιο για την αναδιάρθρωση, που για την ώρα... μένει στα λόγια!

Ουσιαστικά λοιπόν, το Λαύριο ακολουθεί τον Κολοσσό στην Α2, όπως ακριβώς έδειξε και η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος

Διαβάστε ακόμη...