Ο ΠΑΟΚ μοίρασε παιδικά χαμόγελα!

Απο thessports.gr: Στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών «Ελισσάβετ Παπασταματίου», βρέθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, χαρίζοντας απλόχερα χαρά στους μικρούς φίλους του Δικεφάλου.
Πηγή: thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ μοίρασε παιδικά χαμόγελα!

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Είναι πάντα χαρά μας και προτεραιότητα να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά και σε εκδηλώσεις που έχουν ως επίκεντρο τη νεολαία. Για αυτό και ανταποκριθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρόσκληση των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών «Ελισσάβετ Παπασταματίου» και συμμετείχαμε στην εκδήλωση με την οποία ολοκληρώθηκε η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace» και... φιλοξένησε και μέλη από το «Χαμόγελο του παιδιού». Διπλή η χαρά μας λοιπόν και διπλή η χαρά του Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος εκπροσώπησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από γονείς και παιδιά. Μία φανέλα και μία ασπρόμαυρη μπάλα με υπογραφές ήταν τα αναμνηστικά που παραδώσαμε, χιλιάδες τα χαμόγελα που αντικρίσαμε.

Στο αναμνηστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, διακρίνεται ο Απόλλωνας Τσόχλας με τον διευθύνοντα σύμβουλο τον φροντιστηρίων Παπασταματίου, Αθανάσιο Αντωνιάδη και τον μικρό Τέο που κέρδισε μετά από κλήρωση μία μπάλα με υπογραφές των παικτών του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...