Η περίεργη χρονιά των τριών Αμερικανών (pic)

Από paok24.com: Και για τους τρεις, το τέλος της σεζόν τους βρήκε... σπίτι τους. Τον Τζόουνς λόγω τραυματισμού και τους άλλους δύο, λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Πηγή: paok24.com
Η περίεργη χρονιά των τριών Αμερικανών (pic)

Είναι πολλά τα «αν» για τη φετινή ομάδα και μέσα σε αυτά, είναι και τι θα γινόταν αν αυτοί οι τρεις, ήταν κανονικά διαθέσιμοι ως το τέλος.

Δεν ήταν όμως για διάφορους λόγους. Ο Τζαμάλ Τζόουνς που είχε αρέσει σε πολλούς προερχόμενος από την Α2 Ιταλίας, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και μετά τον τελικό του Κυπέλλου, δεν πήγαινε άλλο χωρίς επέμβαση. Μέχρι τότε, έπαιξε σε 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με 226 πόντους, 71 ριμπάουντ και το εκπληκτικό 48,5% στα τρίποντα.

Ο Γουίλ Χάτσερ παρότι δεν ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά, όταν βρήκε ρυθμό, μαζί με τον Γκος ήταν ένα πολύ δυνατό «δίδυμο», αλλά τα οικονομικά προβλήματα τον οδήγησαν σε αποχώρηση. Σε 43 παιχνίδια, είχε 490 πόντους, 128 ασίστ και 42,9% στα σουτ τριών πόντων.

Ο Ντάριους Γκάρετ, μπορεί να είχε συμπληρωματικό ρόλο, αλλά τα χαρακτηριστικά του είχαν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε αυτό το ρόστερ. Έφυγε κι αυτός νωρίς, λόγω οικονομικών προβλημάτων, κάνοντας συνολικά 40 παιχνίδια, με 223 πόντους, 214 ριμπάουντ και 51,5% στα δίποντα.

Διαβάστε ακόμη...