Η πρώτη εκκρεμότητα με το νέο γήπεδο

Από paok24.com: Το διπλό ζήτημα για τα έργα που χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση
Πηγή: paok24.com
Η πρώτη εκκρεμότητα με το νέο γήπεδο

Όπως νωρίτερα διαβάσατε από το PAOK24, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τον προβληματισμό της για το πώς έχει κολλήσει το θέμα του Καυταντζογλείου στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να μετακομίσει για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Το όλο θέμα έχει να κάνει με δύο σοβαρά γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία προέκυψαν και δεν λύνονται.

Επειδή το Καυταντζόγλειο είναι στάδιο που διοικείται από Νομικό Πρόσωπο Δημόσιου Δικαίου (υπάγεται στα Ολυμπιακά ακίνητα σε αντίθεση με το ΟΑΚΑ για παράδειγμα) δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή ποιος θα εγκρίνει την έναρξη των όποιων εργασιών και πώς θα γίνει ο σχετικός διαγωνισμός.

Κατά δεύτερο λόγο υπάρχει και το πρακτικό πρόβλημα της χρηματοδότησης των εργασιών. Ο ΠΑΟΚ και η διοίκηση του Καυταντζογλείου έχουν συμφωνήσει ότι το κόστος των εργασιών που θα καλύψει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμψηφιστεί με το ενοίκιο το οποίο θα δίνεται για τη χρήση του Σταδίου. Ούτε αυτό όμως μπορεί να εγκριθεί και να δεσμεύει τις δύο πλευρές.

Και για τα δύο θέματα αποδείχθηκε ότι χρειάζεται ειδική νομοθετική ρύθμιση την οποία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει εδώ και καιρό.

Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει να του παραχωρηθεί το οτιδήποτε, αλλά θέλει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό καθεστώς έτσι ώστε να βρεθεί άκρη στις εκκρεμότητες που πρέπει να ξεπεραστούν.

Αργότερα το PAOK24 θα αναφερθεί και στο δεύτερο ζήτημα που έχει προκύψει με το γήπεδο, μία ακόμη εκκρεμότητα που μεγαλώνει μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Διαβάστε ακόμη...