“Τελειώνει” και του Κάνιας

Από sfina.gr: Όπως συνέβη στις περιπτώσεις των Φερνάντο Βαρέλα και Εβγέν Σάχοφ χρονικό όριο υπάρχει φυσικά και για την τελική κατάληξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Χοσέ Κάνιας.
Πηγή: sfina.gr
“Τελειώνει” και του Κάνιας

Τις τελευταίες ημέρες εντάθηκαν οι συζητήσεις του Ισπανού χαφ με την διοίκηση της ΠΑΕ για την «γεφύρωση» της μικρής οικονομικής διαφοράς που χωρίζει τις δύο πλευρές. Λόγω του Σαββατοκύριακου δεν προέκυψε εξέλιξη, αλλά, όλα δείχνουν, ότι από σήμερα θα μπει στην τελική ευθεία η διαπραγμάτευση με την προοπτική να επιτευχθεί συμφωνία το αργότερο μέσα στις επόμενες δύο με τρεις ημέρες.

Θυμίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον Κάνιας με αύξηση αποδοχών (από τις 400.000 ευρώ τον χρόνο στις 500.000 ευρώ), αλλά ο 32χρονος αμυντικός χαφ ζήτησε κάτι παραπάνω, με το επιχείρημα, ότι συγκαταλέγεται στους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών και της κατάκτησης των τριών κυπέλλων και του ενός πρωταθλήματος κατά την διάρκεια της τριετούς παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Επειδή και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει να μείνει ο Ισπανός και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει ανοιχτά επιθυμία παραμονής στην Τούμπα, με δηλώσεις του μετά τον τελικό του κυπέλλου, αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο.

Εφόσον όλα πάνε καλά ο Κάνιας θα αποτελέσει άλλον έναν παίκτη του βασικού «κορμού» που παραμένει στο ρόστερ, με βάση τις επιταγές του Ρουμάνου κόουτς.

Διαβάστε ακόμη...