Φημολογία χωρίς βάση για Γκάρι Ροντρίγκες

Από sdna.gr: Καπνός χωρίς... φωτιά τα δημοσιεύματα περί ΠΑΟΚ και Γκάρι Ροντρίγκες. Δεν τίθεται θέμα επιστροφής του 28χρονου εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι στην Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
Φημολογία χωρίς βάση για Γκάρι Ροντρίγκες

«Φουντώνουν» τα μεταγραφικά δημοσιεύματα που αφορούν την ομάδα του Δικεφάλου δεδομένου πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν σημαντικά το γκρουπ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ένα από τα ονόματα που είδε το φως της δημοσιότητας αφορά τον... γνώριμο, ειδικά στον ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, ο Δικέφαλος πάει για το κόλπο γκρόσο με τον έμπειρο εξτρέμ. Κάτι που απέχει -ωστόσο- από την πραγματικότητα...

Στην ουσία πρόκειται για φημολογία χωρίς βάση δεδομένου πως οι νταμπλούχοι δεν φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωσή του και την όποια προοπτική υπάρχει για την επιστροφή του στην ομάδα που τον «εκτόξευσε» και αποτέλεσε το διαβατήριο του για την Γαλατάσαράι.

Πλέον, ο Ροντρίγκες αγωνίζεται από τον περασμένο Γενάρη στην Αλ Ιτιχάντ και στην παρούσα φάση το μέλλον του δεν μοιάζει να συνδέεται με τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε ακόμη...