Μελισσανίδειες κωλοτούμπες (Ι)

Από korakiagr.blogspot.com : Προς Θεού δεν αναφερόμαστε στον Τίγρη. Αν και έχει σχέση…
Πηγή: korakiagr.blogspot.com
Μελισσανίδειες κωλοτούμπες (Ι)

Το θέμα μας είναι το νέο πρωτάθλημα και ο τρόπος διεξαγωγής. Δείτε πώς αυτοί οι οποίοι εκφράζουν την ΑΕΚ ανταγωνίζονται τον γνωστό Ολυμπιονίκη στις κυβιστήσεις.

Στις 26/1 έγραφαν: «…Η πρόταση (τρίτος γύρος) που παρουσίασε στο Δ.Σ. της λίγκας ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, είναι πραγματικά κάτι διαφορετικό, πρωτότυπο και επαναστατικό.

Και κατά την ταπεινή μου άποψη, όσο πιο επαναστατικό είναι το μοντέλο του νέου πρωταθλήματος, τόσο πιο πολύ θα κινήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, των χορηγών και των καναλιών».

Τώρα που ΟΥΤΕ η ΑΕΚ ψήφισε την πρόταση Λυσσάνδρου για ενδιάμεσο γύρο και τελικά έχουμε playoffs, οι ίδιοι γράφουν: «Το μεσημέρι της Τρίτης που μας πέρασε, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που διοικείται εδώ και ενάμισι μήνα από τον Μηνά Λυσάνδρου, πήρε μέσα σε ελάχιστες ώρες δύο ιστορικές αποφάσεις: Καθιέρωσε την διαδικασία των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και κατάργησε την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από την ίδρυσή της η λίγκα, τη σεζόν 2006-2007, έπρεπε να είχε καθιερώσει τα πλέι οφ που θα ισχύουν τώρα: Θέσεις 1-6, όπου ο πρώτος κατακτά το πρωτάθλημα και ο τελευταίος μένει εκτός Ευρώπης».

Άξιοι! Για χρυσό μετάλλιο στην κωλοτούμπα! 

Διαβάστε ακόμη...