Ροντρίγκο Ρέι: Γιατί δεν βγήκε η μεταγραφή του

Από arenafm.gr: Ο Ροντρίγκο Ρέι είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που τόσο με την συμπεριφορά του αλλά πολύ περισσότερο με την στάση που κράτησε αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε ουδέποτε θέμα στα αποδυτήρια της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
Ροντρίγκο Ρέι: Γιατί δεν βγήκε η μεταγραφή του

Αντιθέτως η πραότητά του αλλά και το γεγονός πως σεβάστηκε την επιλογή του προπονητή του να τον καθαιρέσει από πρώτο τερματοφύλακα δίνοντας τα πρωτεία στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους οπαδούς του «Δικεφάλου».

Ο Αργεντίνος πορτιέρο, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Μεξικανική Πατσούκα, έχει να επιδείξει 12 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσει έξι φορές ανέπαφη την εστία του και έχοντας συνολικό απολογισμό εφτά νικών, τριών ισοπαλιών και δύο ηττών.

Ο έντονος ανταγωνισμός σε συνδυασμό με την άφιξη του κατά γενική ομολογία καλύτερου τερματοφύλακα στο ελληνικό πρωτάθλημα Αλέξανδρου Πασχαλάκη
«οδήγησαν» τον Ρέι στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» καθηλώνοντας τον ουσιαστικά ως δεύτερη επιλογή. Η αρχή έγινε στο περσινό παιχνίδι με την Ξάνθη όταν ο μέχρι τότε βασικός και αναντικατάστατος Ρέι έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο δίνοντας την θέση του στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Έλληνας γκολίκεπ «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά και έκτοτε δεν ζέστανε ποτέ ξανά τον πάγκο μεταθέτοντας αυτόν τον ρόλο στον Αργεντινό τερματοφύλακα.

Η μεταγραφή του φαίνεται να έρχεται την καταλληλότερη στιγμή αφού τόσο ο ίδιος θα πρωταγωνιστήσει ξανά φεύγοντας από την σκιά του Πασχαλάκη, όσο και τον ΠΑΟΚ του οποίου τα ταμεία θα μπουν χρήματα που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...