Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται με Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια

Από sfina.gr: Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται για τον χρόνο επιστροφής των τριών βασικών στελεχών της ομάδας, που προέρχονται από σοβαρό τραυματισμό. Για λόγους αρχής, αλλά και για να μην αγχωθούν οι παίκτες, δημοσίως δεν έχει καθοριστεί επακριβώς το χρονικό διάστημα της επαναφοράς τους στην ενεργό δράση.
Πηγή: sfina.gr
Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται με Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια

Ο προγραμματισμός, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, προβλέπει πως ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα ξεκινήσει κανονικά από την αρχή την προετοιμασία, αφού θα έχει συμπληρώσει εξάμηνο από την επέμβαση αχίλλειου τένοντα στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Σοζέ Μαουρίσιο που εγχειρίστηκε στις αρχές Απριλίου θα επανέλθει τον Σεπτέμβριο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που μπήκε στο χειρουργείο ένα μήνα αργότερα θα γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους τον Οκτώβριο.

Η επιβεβαίωση του προγραμματισμού θα σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν θα στερηθεί για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα του αναμενομένου τις υπηρεσίες των τριών πολύ έμπειρων παικτών της ομάδας.

Μικρή η διαφορά με τον Κάνιας

Στο «όπλο» της ομοιογένειας θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Σ' αυτή την λογική θεωρείται θέμα χρόνου, όπως όλα δείχνουν, η ανανέωση του συμβολαίου και του Χοσέ Κάνιας.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον 32χρονο Ισπανό αμυντικό χαφ 500.000 ευρώ τον χρόνο, για νέο διετές συμβόλαιο, ως αναγνώριση της προσφοράς του στα τρία χρόνια των μεγάλων επιτυχιών, που συνδυάστηκαν με την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων!

Η πρόταση του Δικέφαλου του Βορρά συνιστά αύξηση αποδοχών για τον Κάνιας, του οποίου η αμοιβή μέχρι τώρα ήταν 400.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ, απαντώντας στην «ασπρόμαυρη» πρόταση, ζήτησε κάτι... παραπάνω, αλλά η διαφορά των δύο πλευρών είναι τόσο μικρή, που καθιστά την συμφωνία σχεδόν δεδομένη. Είναι κοινή η επιθυμία, άλλωστε, η συνέχιση της συνεργασίας.

Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει πως αξιοποιεί τις μεταγραφές, αλλά για τον Ρουμάνο κόουτς αποτελούν προτεραιότητα οι παίκτες με τους οποίους δουλεύει τα τελευταία δύο χρόνια. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Κάνιας. Όσες μεταγραφές και να γίνουν ο Ισπανός, εφόσον μείνει, θα αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...