Οριστικό: Με πλέι οφ ο πρωταθλητής στη Σούπερ Λίγκα τη νέα χρονιά

Από sdna.gr:Με ομόφωνη απόφαση, αποφασίστηκε να διεξαχθούν πλέι οφ τη νέα χρονιά για τις θέσεις 1-6 και πλέι άουτ για τις θεσεις 7-14. Δεν πέρασε η πρόταση Λυσάνδρου για ενδιάμεσο γύρο.
Πηγή: sdna.gr
Οριστικό: Με πλέι οφ ο πρωταθλητής στη Σούπερ Λίγκα τη νέα χρονιά

Με πλέι οφ θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού που είναι σε εξέλιξη.

Η απόφαση που πάρθηκε (ομόφωνα) είναι να διεξαχθούν πλέι οφ, για τις θέσεις 1-6 και πλέι άουτ για τις θέσεις 7-14. Όπως ψηφίστηκε κι αποφασίστηκε μάλιστα, οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν με αυτούσια μεταφορά της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι τη νέα χρονιά η απόφαση που υπάρχει είναι να υποβιβαστούν δύο ομάδες και μένει να ξεκαθαρίσει αν θα «πέσουν» απευθείας ή ένας απευθείας και ένας μέσω μπαράζ.

Το συγκεκριμένο σενάριο υπερίσχυσε της πρότασης για πλέι οφ για τις θέσεις 1-4, 5-8 και πλέι άουτ για τις θέσεις 9-14. Επίσης, δεν προχώρησε ούτε η πρόταση του προέδρου της Λίγκας για ενδιάμεσο γύρο.

Τα πλέι οφ επιστρέφουν λοιπόν, στη... ζωή της μεγάλης κατηγορίας έπειτα από δύο αγωνιστικές περιόδους απουσίας ενώ προστίθεται στη διαδικασία για πρώτη φορά από καταβολής της Α' Εθνικής, η πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου

Διαβάστε ακόμη...