«Ξανά νταμπλ και Champions League»

Από inpaok.com:Ο Μάκης Γκαγκάτσης ως αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τη δική του καθοριστική συμβολή για να φτάσει φέτος ο Δικέφαλος στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.
Πηγή: inpaok.com
«Ξανά νταμπλ και Champions League»

Παρότι είναι μόλις 36 ετών έχει ήδη στην πλάτη του 10 χρόνια παραγοντικής εμπειρίας στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ και θεωρείται πλέον το πιο δυνατό στέλεχος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.

«Θα κάνουμε χρόνια να συνειδητοποιήσουμε το πραγματικό μέγεθος της φετινής τεράστιας επιτυχίας με το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα και κατακτήσαμε και το Κύπελλο, το 3ο στη σειρά απέναντι στην ΑΕΚ, μέσα στην έδρα της για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο. Όλοι μέσα στην ομάδα έχουν μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να έρθει το νταμπλ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αλλάξει το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι απεριόριστες. Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά και οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες τη νέα σεζόν. Δε σταματάμε και κοιτάμε άμεσα την επόμενη μέρα. Του χρόνου θέλουμε ξανά το νταμπλ αλλά και την είσοδο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League. Όλοι στην ομάδα θα δουλέψουν σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση…».

Ποιο ήταν το μυστικό της φετινής επιτυχίας του ΠΑΟΚ; «Δεν υπάρχουν μυστικά, μόνο σκληρή και μεθοδική δουλειά. Για να πάρεις το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος όπως εμείς, πρέπει να προετοιμάζεσαι για κάθε παιχνίδι το ίδιο σοβαρά και προσεκτικά, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος. Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει γίνει οικογένεια, οι παίκτες έχουν δέσει με το σύνολο και η παρουσία του Λουτσέσκου είναι καθοριστική στην επιτυχία. Όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για την ισορροπία που κρατάει μέσα στην ομάδα. Για τη εξαιρετική διαχείριση που έκανε στο σύνολο. Σε αυτό τον βοήθησε και ο Παντελής Κωνσταντινίδης ως γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος κάνει πολύ δουλειά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ακόμη ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε στη συσπείρωση του ΠΑΟΚ: «Σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας ήταν επίσης το γεγονός ότι η εσωστρέφεια έμεινε μακριά από τον ΠΑΟΚ. Αυτό αποτέλεσε πρόβλημα στο παρελθόν. Υπάρχει μια μοναδική συσπείρωση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και αυτό είχε θετικό αντίκτυπο σε όλη την ομάδα. Η συμπεριφορά του κόσμου ήταν άψογη και φάνηκε ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα…».

Διαβάστε ακόμη...