«Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι θα είμαι στην Πορτογαλία»

Από volleyball.gr: Το δικό της όνειρο ζει το φετινό καλοκαίρι η 17χρονη Σταματία Κυπαρίσση. Η νεαρή ακραία (γεννημένη στις 20 Ιουνίου 2002) κλήθηκε στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» από τον
Πηγή: volleyball.gr
«Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι θα είμαι στην Πορτογαλία»

ομοσπονδιακό προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο και άρπαξε αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Ισπανός όπως έχει δηλώσει είναι εντυπωσιασμένος από την παρουσία της Κυπαρίσση και γι'αυτό τον λόγο βρέθηκε στο ρόστερ της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι του Silver European League στην Πορτογαλία.

«Η πρώτη μου εμπειρία σε αποστολή της Εθνικής ήταν φανταστική. Το ταξίδι κύλησε ομαλά και είμαι πολύ χαρούμενη που η πρώτη μου παρουσία στο ρόστερ των γυναικών συνδυάστηκε και με νίκη» ήταν το πρώτο σχόλιο της εμφανώς χαρούμενης Σταματίας Κυπαρίσση στο volleyball.gr και παρομοίασε την αντίδρασή της στο άκουσμα πως είναι στην αποστολή με την τηλεοπτική εκμπομπή... The Voice.

«Μετά την πρωινή προπόνηση με φώναξε ο προπονητής να μιλήσουμε ιδιαιτέρως και στην αρχή σκέφτηκα ότι θέλει να μου πει "Σταματία σε ευχαριστούμε πολύ, αλλά δεν θα μπορέσεις να έρθεις μαζί μας" και μόλις μου είπε ότι είμαι στην αποστολή, έβαλα τα κλάματα. Πως είναι στις τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Voice που την ώρα που τραγουδούν και γυρνάει ο κριτής, συγκινούνται; Έτσι ακριβώς ήταν (γέλια). Τους ευχαριστώ όλους για αυτή την ευκαιρία».

Όπως όλες οι αθλήτριες, έτσι και η Κυπαρίσση, μεγαλώνοντας είχε τα δικά της πρότυπα και όλες οι συμπαίκτριές της στην Εθνική είναι δίπλα της και της δίνουν συμβουλές. Μάλιστα μετά την παρθενική της εμφάνιση με την «γαλανόλευκη» φανέλα, δέχθηκε και τα... απαραίτητα πειράγματα της ομάδας (φωτό).

«Όλες είναι πολύ κοντά μου και όποτε βλέπουν ότι έχω κάποια αδυναμία, είναι δίπλα μου και μου δίνουν συμβουλές για να βελτιωθώ. Αυτή που είχα από μικρή και παρακολουθήσα και την έχω είδωλο είναι η Ελένη Κιόση, που ήμασταν μαζί στον ΠΑΟΚ. Μου έχει δώσει πολλές συμβουλές και την αγαπάω πολύ. Πρότυπο μου στην φετινή Εθνική είναι η Μερτέκη, την θεωρώ σπουδαία αθλήτρια και δίπλα της, όπως και με όλες τις συμπαίκτριές μου μπορώ να μάθω πολλά πράγματα. Όλο αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο και καθόλου άγχος. Θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και μου αρέσει που έχω τόσο μεγάλες προκλήσεις να αντιμετωπίσω από μικρή ηλικία. Αποκτάω εμπειρίες από τώρα και αυτό θα με κάνει πιο δυνατή στο μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...