Ξεκίνημα με... οχτάρα!

Από paok24.com: Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά... οχτώ ήταν τα γκολ της Κ13 στο πρώτο παιχνίδι της στο φημισμένο τουρνουά "Lennart Johansson" που ξεκίνησε σήμερα στη Σουηδία!
Πηγή: paok24.com
Ξεκίνημα με... οχτάρα!

Οι ποδοσφαιριστές των Πέτρου Τσιαπακίδη και Ηλία Γαλανόπουλου, επικράτησαν με 8-0 της νορβηγικής Στρομσγκόντσετ στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, διάρκειας 50 λεπτών, στο πλαίσιο της πρεμιέρα του ομίλου που εκτός του ΠΑΟΚ και της Στρομσγκόντσετ, συμμετέχουν ακόμα η Ατλέτικο Μαδρίτης, η KuPS και η Χέρενφεεν.

Οι "ασπρόμαυροι" πέτυχαν τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο και δεν άφησαν το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους τους, ενώ αυτή την ώρα αγωνίζονται με την φινλανδική KuPS στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τις σημερινές τους υποχρεώσεις.

Το τουρνουά "Lennart Johansson" θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και στην ημιτελική φάση του θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, με την αποστολή του ΠΑΟΚ, αρχηγός της οποίας είναι ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης, Γιάννης Βλάχος, να αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Κουτρουλίδη, Αναστάσιο Σεβαστίδη, Θωμά Μάγη, Κωνσταντίνο Πολυκράτη, Παναγιώτη Τσίτσκα, Τρύφων Καλιόγλου, Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Βασίλειο Παπαγεωργίου, Ευστάθιο Πανικίδη, Κωνσταντίνο Χατζηγαβριήλ, Δημήτριο Χατσίδη, Γεώργιο Κούπενο, Ιορδάνη Κεσίδη, Στέφανο Τζήμα, Μάριο Μυλωνά, Κωνσταντίνο Καραϊωάννου, Μάριο Καλαϊτσίδη και Γεώργιο Τέλο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...