«Κίνητρο μου και η κατασκευή της νέας Τούμπας»

Από sdna.gr: Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλάει στο SDNA για την απόφαση του να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.
Πηγή: sdna.gr
«Κίνητρο μου και η κατασκευή της νέας Τούμπας»

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, είναι αυτό που λέμε το «μήλο κάτω από τη μηλιά». Ως γιος του αντιπροέδρου του Α.Σ. και αντιπροσώπου του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτη, μία από τις πρώτες λέξεις που άκουσε στο σπίτι ήταν «ΠΑΟΚ».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, αποτελεί ένα… γνήσιο τέκνο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) της «ασπρόμαυρης» οικογένειας και τώρα, μετά τους πάγκους των τμημάτων υποδομής του γυναικείου μπάσκετ, δίνει τη μάχη του και στον εκλογικό στίβο.

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» του Γιώργου Ορφανού, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, απαντάει στις ερωτήσεις του SDNA, τόσο για την απόφαση του να «κατέβει» ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά και σε αυτά που θέλει να κάνει.

Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά;

«Συναντηθήκαμε με τον Γιώργο Ορφανό και μιλήσαμε για τα δύο πράγματα που ασχολούμαι. Τον αθλητισμό και τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μου είπε για το όραμα που θέλει να κάνει τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη του μέλλοντος. Έτσι έγινε η… «παντρειά» για να βοηθήσω κι εγώ. Δεν το κρύβω, ως ένα παιδί της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ότι κίνητρο μου είναι και η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας».

Βλέπεις η μάχη για τη νίκη στο Δήμο Θεσσαλονίκης να έχει πάρει χαρακτήρα ποδοσφαιρικής αναμέτρησης;

«Όχι… Δεν πάμε τη μάχη αυτή σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Η παράταξή μας είναι ανεξάρτητη. Έχει ανθρώπους από όλες τις ομάδες, αθλητικές και κοινωνικές. Εγώ προσωπικά, που προέρχομαι από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, δε θα αφήσω ποτέ κανέναν, να θίξει παράγοντα του ΠΑΟΚ, όπως έγινε πρόσφατα με τον κ. Σαββίδη, που έχει βοηθήσει πολύ. Το ίδιο θα έκανα κι αν ήταν για ένα απλό φίλαθλο της ομάδας, γιατί στον ΠΑΟΚ είμαστε μια οικογένεια».

Αν κερδίσει τις εκλογές η παράταξη του Γιώργου Ορφανού κι έχεις εκλεγείς κι εσύ, που βλέπεις τον εαυτό σου;

«Στη ζωή μου, έχω μάθει με ό,τι ασχολούμαι να το φέρνω εις πέρας. Αν μπορούσα να επιλέξω κάτι, αυτό θα ήταν είτε ο αθλητισμός είτε το κομμάτι του υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς είναι τομείς που τους γνωρίζω, έχοντας δουλέψει στους δύο χώρους».

Βλέποντας τον τρόπο που επενδύει στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, είναι στόχος της παράταξής σας κι άλλες ανάλογες επενδύσεις και από άλλους επιχειρηματίες;

«Ο κ. Σαββίδης έχει δώσει δουλειά 3.500 οικογένειες από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Έχει δώσει δουλειά, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα. Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι τέτοιοι επενδυτές και να ανοίξουν θέσεις εργασίας. Εμείς, με τον Γιώργο Ορφανό, θέλουμε να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη την πόλη του μέλλοντος, με αυξημένο αριθμό τουριστών, καθαριότητα και ασφάλεια».

Διαβάστε ακόμη...