«Θα ήθελα να επιστρέψω του χρόνου»

Από inpaok.com: Πολλές και ενδιαφέρουσες δηλώσεις πραγματοποίησε ο Φιλ Γκος, μετά το τέλος της φετινής χρονιάς για τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Προμηθέα.
Πηγή: inpaok.com
«Θα ήθελα να επιστρέψω του χρόνου»

Στην αρχική του τοποθέτηση ο έμπειρος Αμερικανός δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, τον προπονητή, τους παίκτες, που με καλωσόρισαν εδώ. Φέτος ήταν μια τρελή χρονιά για μας με πολλά σκαμπανεβάσματα.»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου αυτά που έζησα εδώ. Όχι για τα αρνητικά Έχει μεγάλη σημασία τι κάνεις στην ζωή σου, όχι στο μπάσκετ. Να είσαι περήφανος να μην τα παρατάς ποτέ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα όταν λέω κάτι να το κάνω».

Κάτι μέσα μου, μου έλεγε μην τα παρατήσεις. Θα το μετάνιωνα γρήγορα. Αυτήν την επιλογή θα την ξανά έκανα αν χρειαζόταν. Αυτός ο οργανισμός εδώ είναι σαν οικογένεια για μένα.»

Μου δόθηκε, ότι χρειάστηκε για να συνεχίζω να παίζω και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, επειδή παλέψαμε και έτσι έκανα σε όλη μου την καριέρα. Δεν κέρδισα πολλούς τίτλους, αλλά πάντα ήμουν μαχητής και έδειχνα πράγματα».

Για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι

Δεν έχω αποφασίσει αν θα αποσυρθώ. Αγαπάω το μπάσκετ πιο πολύ από τα λεφτά. Θα συζητήσω με την οικογένεια μου και θα δω. Έχω μια πρόταση από τους Washington Wizards για το τιμ τους. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να το σκεφτώ ξεκάθαρα και να συζητήσω με την οικογένεια μου. Η αγάπη μου για το μπασκετ δεν θα αλλάξει, αλλά ακόμα δεν γνωρίζω τι θα κάνω. Είναι πιθανόν αν η κατάσταση εδώ είναι καλή να θέλω να γυρίσω».

Για τον αν φεύγει με κάποιο μελαγχολία:

«Η ομάδα ξεκίνησε με διαφορετικές προσδοκίες. Σίγουρα θα ήθελα να μείνουν όλοι οι παίχτες. Δεν έφυγα γιατί δεν ήξερα πως θα είναι η ομάδα χωρίς έμενα. Αυτή ομάδα ήταν απίστευτη. Από τους νέους μέχρι και τον αρχηγό. Η κατάσταση ήταν άσχημη, αλλά παλέψαμε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι φέτος, όχι απαραίτητα την 2η θέση, άλλα θα κερδίζαμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολη η δουλειά του, θα έπρεπε να μανατζάρει διαφορετικές προσωπικότητες . Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση για του χρόνου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...