Η ευγνωμοσύνη του Ζαμπά στην Κορίνθιανς

Από paok24.com: Ο Λέο Ζαμπά απολαμβάνει τις διακοπές του στην Βραζιλία και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κορίνθιανς προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση της «Τιμάο» και να συναντήσεις παλιούς γνώριμους του.
Πηγή: paok24.com
Η ευγνωμοσύνη του Ζαμπά στην Κορίνθιανς

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Κορίνθιανς και δεν ξεχνάει τα όσα του προσέφερε ο σύλλογος του Σάο Πάολο, που αποτέλεσε το σκαλοπάτι για την μετάβαση του Ζαμπά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να μιλά για την επιστροφή του στο πρώτο του «σπίτι».

«Φυσικά μου λείπει. Εδώ ξεκίνησαν όλα για εμένα, από εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο. Είναι πάντα όμορφο να επιστρέφω και να συναντώ ανθρώπους που με βοήθησαν. Η Κορίνθιανς είναι ένα κομμάτι μου και χρωστάω πολλά σε αυτόν τον σύλλογο.

Θα υπάρχουν πάντα δεσμοί, η Βραζιλία είναι το σπίτι μου», ανέφερε στις δηλώσεις του στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Κορίνθιανς ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του για τους ανθρώπους της «Τιμάο».

Διαβάστε ακόμη...