«Παραμύθια» για Ιτουράσπε και ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Καπνός χωρίς φωτιά τα... fake news περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Βάσκο χαφ, Αντερ Ιτουράσπε. Δεν απασχόλησε ποτέ τους νταμπλούχους η... αποκάλυψη των «ερυθρόλευκων» ΜΜΕ.
Πηγή: sdna.gr
«Παραμύθια» για Ιτουράσπε και ΠΑΟΚ

Κατά την διάρκεια της ημέρας, δημοσίευμα από ΜΜΕ «ερυθρόλευκων» αποχρώσεων, έφερε τον υψηλόσωμο κεντρικό χαφ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Άντερ Ιτουράσπε, στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Ένας ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά από μια δύσκολη σεζόν λόγω τραυματισμών.

Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως που ακούστηκε πως θα κάνει... ποδαρικό στο μεταγραφικό παζάρι του Δικεφάλου δεν απασχολεί στο... ελάχιστο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον 30χρονο χαφ.

Για την ακρίβεια πρόκειται για μια πρόταση ενός ατζέντη που ουδέποτε κέντρισε την περιέργεια των νταμπλούχων Ελλάδος και δεν ασχολήθηκαν με την υπόθεσή του...

Μια είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας από μέσα του Ολυμπιακού αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν «αγγίζει» μεταγραφικά τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...