Η ίδια... "συνταγή"

Από paok24.com: Όταν μία "συνταγή" σε βγάζει ασπροπρόσωπο, δεν την αλλάζεις...
Πηγή: paok24.com
Η ίδια... "συνταγή"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, απολαμβάνουν τις ημέρες των διακοπών τους κι έχουν ακόμη αρκετές εβδομάδες, πριν να μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Το πρώτο "ραντεβού", έχει δοθεί στις 25-26 Ιουνίου, με τους "ασπρόμαυρους" να επιστρέφουν την Θεσσαλονίκη, πριν να ετοιμάσουν εκ νέου βαλίτσες, αυτή τη φορά για την Ολλανδία.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια, με τον ΠΑΟΚ να αναχωρεί αρχικά την 1η Ιουλίου για το Άπελντοορν, ενώ θα παραμείνει στο Hotel Bilderberg ως τις 11/7.

Οι "ασπρόμαυροι", θα μεταβούν κατόπιν στη Ρουμανία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Κλουζ σε φιλικό αγώνα, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του ρουμάνικου συλλόγου, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη.

Στις 18 του μήνα, ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει και πάλι με προορισμό την Ολλανδία και το Χορστ αυτή τη φορά, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του.

Το περσινό μοντέλο λοιπόν, δεν αλλάζει, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα, πριν τις πρώτες ευρωπαϊκές "μάχες" για τα προκριματικά του Champions League, στις αρχές του Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη...