Η γιορτή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (pics)

Από inpaok.com: Περισσότερα από 100 αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν στη μεγάλη χαντμπολική γιορτή που διοργάνωσαν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ, στα γήπεδα του Πολιτιστικού Κέντρου και με φόντο το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
Η γιορτή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (pics)

Μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων έφτιαξαν τις δικές τους ομάδες και πήραν μέρος στο τουρνουά street handball, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί ευστοχίας σε ειδικά διαμορφωμένη εστία, αλλά και ασκήσεις επιδεξιότητας σε μία πίστα... survivor. Παράλληλα, υπήρχε η δυνατότητα face painting, με το ασπρόμαυρο να κυριαρχεί στις προτιμήσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες τα δημοτικά σχολεία της Τούμπας επισκέφθηκαν οι προπονητές των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, καθώς και μέλη της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας, στο πλαίσιο της προώθησης της εκδήλωσης. Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση για τις δράσεις των ακαδημιών και παρουσίαση του αθλήματος.

Την οργανωτική ευθύνη του event είχαν οι προπονητές και οι προπονήτριες των ακαδημιών (Αλέξης Παπαβασίλης, Κώστας Μίχος, Γιώργος Μαστορογιάννης, Αποστόλης Παλάσκας, Αρετή Ταλαντζη, Εύη Μπουντούλα) καθώς και ο διοικητικός υπεύθυνος Τάσος Παπαγιώτας. Παρών ήταν και ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης, καθώς και οι Αραμπατζής, Αποστόλου από την ανδρική ομάδα. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν σνακ και φυσικοί χυμοί, προσφορά από την εταιρία «Ζωή».

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...