«Ο Σαββίδης γεμίζει λεφτά τον Βαρέλα και τον Λουτσέσκου»

Από paok24.com: Για απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να προσφέρει στον Φερνάντο Βαρέλα νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. ευρώ αλλά και να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ράζβαν Λουτσέσκου, κάνει σήμερα λόγο η ιστοσελίδα "prosport.ro".
Πηγή: paok24.com
«Ο Σαββίδης γεμίζει λεφτά τον Βαρέλα και τον Λουτσέσκου»

Πιο συγκεκριμένα, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει αρχικά πως ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και πως έχει υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, βάσει του οποίου ο πρώην στόπερ της Βασλούι και της Στεάουα Βουκουρεστίου καρπωνόταν 500 χιλιάδες ευρώ σε ετήσια βάση.

Εν συνεχεία, υπογραμμίζεται πως ο Αφρικανός αμυντικός θέλει μία μεγάλη αύξηση προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τη ρουμανική ιστοσελίδα να επικαλείται δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου και να τονίζει πως μετά από παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, ο Βαρέλα έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αποχωρήσει από τους Πρωταθλητές Ελλάδας αφού ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.

"Εάν αποδεχθεί αυτή την πρόταση, ο Βαρέλα θα πάρει θέση στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μαζί με τους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο που παίρνουν 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο" τονίζεται χαρακτηριστικά στο ίδιο ρεπορτάζ, στο οποίο γίνεται λόγος και για επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου.

"Ο Ρουμάνος προπονητής πρόκειται να δεχθεί μία πρόταση να επεκτείνει το συμβόλαιό του με υψηλότερες απολαβές από αυτές που λαμβάνει τώρα. Από τις 400 χιλιάδες ευρώ τη σεζόν, ο Λουτσέσκου μπορεί να φτάσει και στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως εάν αποδεχθεί την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη" τονίζεται στο δημοσίευμα, το οποίο ολοκληρώνεται με αναφορά στις επιτυχίες του Λουτσέσκου στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Τούμπα, την κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι και την κατάκτηση του Νταμπλ φέτος".

Βέβαια, οι Ρουμάνοι μάλλον είναι λίγο... υπερβολικοί σε ότι αφορά την πρόταση του Δικεφάλου, με το PAOK24 να σας ενημερώνει επακριβώς χθες το βράδυ για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο θέμα του Φερνάντο Βαρέλα!

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...