Κρύος ιδρώτας για Ταχιάο!

Από thessports.gr: Οι δημοσκοπήσεις πέφτουν πολύ συχνά έξω, οι oddsmaker σπάνια κάνουν λάθος.
Πηγή: thessports.gr
Κρύος ιδρώτας για Ταχιάο!

Και οι τελευταίες αποδόσεις για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πρέπει να προκαλούν κρύο ιδρώτα τον Νίκο Ταχιάο, που μέχρι πρότινος φάνταζε ως το φαβορί.

Όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, το ενδεχόμενο να γίνει Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος παίζονταν στο 1,30. Όσο περνάει ο καιρός και με τις αλλεπάλληλες "γκέλες" του και τον πόλεμο, που άνοιξε με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, που είχε ως αποτέλεσμα να μην τον στηρίζουν και τόσο... θερμά ακόμη και σημαντικά στελέχη της παράταξης στη Θεσσαλονίκη, που προτιμούν την... αφωνία, άρχισε να χάνει έδαφος.

Η απόδοση στον Ταχιάο ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο και σύμφωνα με τον STOIXIMAΝ, η ψαλίδα με τον Γιώργο Ορφανό έχει κλείσει!

Στην αρχή, ο Ταχιάος ήταν στο 1,30 κι ο Ορφανός σε αποδόσεις άνω του 5,00 αλλά τις τελευταίες μέρες η διαφορά μειώνεται.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι αποδόσεις ήταν Ταχιάος 2,00 – Ορφανός 2,70 και σήμερα οι αποδόσεις έφτασαν στο Ταχιάος 2,20 – Ορφανός 2,30.

Σε αντίθεση με τον Ταχιάο, που η απόδοση ανεβαίνει, οι αποδόσεις πέφτουν και για Νοτοπούλου και Ζέρβα...

Όπως πηγαίνουν τα πράγματα, είναι βέβαιο ότι σε επίπεδο στοιχηματικών εταιριών, ο Ορφανός αναμένεται να ξεπεράσει τον Ταχιάο τις επόμενες μέρες, καθώς αυτή φαίνεται να είναι η τάση.

Διαβάστε ακόμη...