«Ηδονή το φετινό νταμπλ»

Απο inpaok.com: Ο Λάμπρος Σιαμάνης από τη Δράμα είναι αρκετά χρόνια καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά αυτό δεν τον κρατάει μακριά από τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται σταθερά στα ματς του Δικέφαλο στην Τούμπα και πηγαίνει και σε πολλά εκτός έδρας, ακόμη και εκτός Ελλάδας, στις ευρωπαϊκές δοκιμασίες της ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Ηδονή το φετινό νταμπλ»

Το περασμένο Σάββατο (11/5) έδωσε το παρών του στον φετινό τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο με την ομάδα.

Παρακολούθησε το ματς δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο παρέα με άλλους τέσσερις φίλους του ΠΑΟΚ που ήταν σε αναπηρικά καροτσάκια, τον Γκρέμη, τον Δημήτρη, τον Κώστα και τον Άγγελο.

Συνοδός του Λάμπρου Σιαμάνη σε αυτόν τον τελικό ήταν Δραμινός πρωταθλητής Στίβου, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος είναι επίσης «άρρωστος» ΠΑΟΚτσής!

«Κατεβήκαμε σε αυτόν τον τελικό πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα πάρουμε το Κύπελλο και θα κάνουμε το νταμπλ», τόνισε ο Λάμπρος Σιαμάνης στο INPAOK.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ως ΠΑΟΚ είμαστε σαφώς καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Ο θεός είδε το περσινό άδικο. Ήταν μεγάλη η ηδονή για το νταμπλ μετά από πολλά χρόνια αδικίας. Και τι δεν έχουμε δει εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες! Τώρα έκλαιγα από χαρά. Πέρυσι αηδίασα με τον τρόπο που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Για μας στον ΠΑΟΚ, τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα. Κανείς δεν έχει Σαββίδη».

Όσο για το αν ανησύχησε μήπως δεν βρει τρόπο να μπει στον τελικό (κάποια πρόσκληση...) λόγω της απόφασης του Γιώργου Βασιλειάδη να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών; «Όχι δεν ανησύχησα καθόλου! Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα κοντά μας σε ότι ζητήσουμε. Ιδίως η Νένα (Αγοραστού) αλλά και τα άλλα παιδιά... Τους ευχαριστώ και δημόσια όλους».

Διαβάστε ακόμη...