Ισπανική εγγύηση χωρίς... φρένα!

Από paok24.com: Όταν ήρθε, δεν άκουσε και λίγα... Αρκετή αμφισβήτηση, πολλά ερωτηματικά, αλλά ο ίδιος έδωσε τις "απαντήσεις" του.
Πηγή: paok24.com
Ισπανική εγγύηση χωρίς... φρένα!

"Στον ΠΑΟΚ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου", ανέφερε ο Ισπανός, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό PAOK24 και σε μία φράση, αποτυπώνει αυτό ακριβώς που αισθάνεται, μετά από μία "χρυσή" σεζόν.

Μία σεζόν ορόσημο για τον ΠΑΟΚ, κατακτώντας το νταμπλ, αλλά πολύ σημαντική και για τον ίδιο, με τον Ισπανό να τελειώνει τη χρονιά χωρίς να έχει χάσει ούτε λεπτό (!) στη φετινή Super League. 30 90λεπτα, συνολικά 2700 στο πρωτάθλημα. Άλλες 8 συμμετοχές στο Κύπελλο, 6 στα προκριματικά του Champions League και 5 στο Europa League.

Το δύσκολο ξεκίνημα και οι "απαντήσεις"

Κι επειδή οι καλύτερες "απαντήσεις" στο ποδόσφαιρο, δίνονται εντός αγωνιστικού χώρου, ο Κρέσπο δεν άργησε να δείξει τα καλά του στοιχεία.

49 συνολικά συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν στα "ασπρόμαυρα". 26 στο πρωτάθλημα, 11 στην Ευρώπη, 7 στο Κύπελλο και 5 στα πλέι οφ. Κάπου εκεί, ο Κρέσπο συστήνεται στο ελληνικό-ΠΑΟΚτσήδικο κοινό.

Ακολουθεί η δεύτερη -κι αυτή γεμάτη- σεζόν με 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο και 4 στα προκριματικά του Europa League, μέχρι να γίνει φέτος το... μπαμ.

Το κορυφαίο δίδυμο και η μεγάλη απόφαση

Μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα, συνθέτουν -κατά γενική ομολογία- το κορυφαίο δίδυμο στόπερ στην Ελλάδα, έχοντας συμπληρώσει μαζί 100 στα "ασπρόμαυρα". Σπουδαία παιχνίδια, μεγάλες εμφανίσεις από τους δυο κι εφόσον έρθει το happy end και για τον Βαρέλα, θα υπάρξει και... συνέχεια.

Στην περίπτωση του Κρέσπο, το happy end ήρθε νωρίτερα μέσα στη σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του, με συγκινητικό τρόπο στα μέσα του Γενάρη:

"Είναι ορισμένες φορές που τα κομμάτια του παζλ κολλάνε εκεί που δεν το περιμένεις. Για την ακρίβεια, έτσι συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Το καλοκαίρι του 2016 ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έψαχνε μια νέα πρόκληση. Μια από τις πολλές της καριέρας του. Απ' όταν... απογαλακτίστηκε από τη Σεβίλλη (έχοντας κατακτήσει ένα Europa League κι ένα UEFA Super Cup) βρισκόταν με τη βαλίτσα στο χέρι. Κάθε χρόνο κι άλλη ομάδα. Ένας νομάς του ποδοσφαίρου σε αναζήτηση των κατάλληλων συνθηκών για μόνιμη εγκατάσταση. Πατέρας δύο παιδιών πλέον με 111 συμμετοχές, τέσσερα γκολ, δύο Κύπελλα, δύο βραβεία MVP και τα ρούχα του στις ντουλάπες. Όχι στη βαλίτσα. Καλή συνέχεια", ανέφερε ο ΠΑΟΚ.

Και τώρα... Champions League

Ο mr. Guarantee του "Δικεφάλου" είναι εδώ, είναι καλά, περνάει καλά και δηλώνει έτοιμος και ορεξάτος, με φόντο τη νέα σεζόν, που περιλαμβάνει τον στόχο της Ευρώπης. Ο πήχης μπαίνει ψηλά, αλλά ο Κρέσπο ξέρει ότι τα δύσκολα, είναι για τον ΠΑΟΚ κι ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση. Όπως σημείωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό PAOK24:

"Η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, είναι ο επόμενος στόχος μας. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, δεν ξέρω ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε στα προκριματικά, αλλά ο δικός μας στόχος θα είναι να φτάσουμε στους ομίλους".

Διαβάστε ακόμη...