Η αλλαγή του βοηθού διαιτητή στον τελικό ήταν μπροστά στα μάτια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ!

Από sdna.gr: Όπως αποκαλύπτει το blog «Δικογραφίες» η αλλαγή του βοηθού στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχε καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από το Σάββατο, επομένως οι δύο ομάδες θα έπρεπε να ήταν ενήμερες για αυτήν.
Πηγή: sdna.gr
Η αλλαγή του βοηθού διαιτητή στον τελικό ήταν μπροστά στα μάτια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ!

Μία νέα διάσταση στην ιστορία με την αλλαγή του πρώτου βοηθού στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίνει το blog Δικογραφίες. Όπως αποκαλύπτεται, στο φύλλο αγώνα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην πέμπτη σελίδα, εκεί που αναφέρονται οι παρατηρήσεις, η αλλαγή των διαιτητών έχει καταγραφεί κανονικά.

Όπως αναφέρεται επί λέξει: «Ο αρχικός ορισθέντας Α' ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΉ αντικαταστάθηκε πριν την έναρξη του αγώνα από τον Α VAR». Το φύλλο αγώνα έφτασε στα χέρια των δύο ομάδων το βράδυ του Σαββάτου, ενώ φέρει τις υπογραφές εκπροσώπων και των δύο φιναλίστ.

Με άλλα λόγια ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε (κυρίως) η ΑΕΚ μπορούν να ισχυριστούν ότι έλαβαν γνώση της αλλαγής από το δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, αφού η αλήθεια είναι ότι είχαν την πληροφορία μπροστά στα μάτια τους από το φύλλο αγώνα, το οποίο προφανώς ουδείς έκανε τον κόπο να διαβάσει λεπτομερώς.

Πηγή: dikografies.blogspot.com

Διαβάστε ακόμη...