«Η Ντόρτμουντ κοιτάει Ζαμπά»

Από inpaok.com: Η πορτογαλική εφημερόδα O Jogo, αλλά και γερμανική ιστοσελίδα, αναφέρουν πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει στη λίστα της τον Βραζιλιάνο επιθετικό του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά.
Πηγή: inpaok.com
«Η Ντόρτμουντ κοιτάει Ζαμπά»

Μάλιστα, στη Γερμανία γίνεται εκτενής αναφορά στο θέμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sport-90.de:

«Εκτός από την Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήδη κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό. Μια από αυτές τις περιπτώσεις που οφείλουμε να αναφέρουμε είναι του Λέο Ζαμπά.

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ. Ο Ζαμπά αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20.000.000 ευρώ» και συνεχίζει: «Με αυτό το ποσό μπορεί να αποχωρήσει από τον ελληνικό σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ από την Grozny. Φέτος έχει 39 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ σημείωσε 7 γκολ και έχει 11 ασίστ. Αυτό που εστιάζει η Ντόρτμουντ στον παίκτη, είναι η ευελιξία του και ότι μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για φήμη, αλλά θα ήταν μια τέλεια λύση για τη γερμανική ομάδα. Πάντως, για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Πόρτο».

Διαβάστε ακόμη...