«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα»

Από inpaok.com: Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε για την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου έκανε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αρχικά αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου: «Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είχε, πέτυχε ένα ωραίο γκολ. Η ΑΕΚ δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες της και νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Βάσει της πορείας των δύο ομάδων στο Πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα».

Για το τι σημαίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο το νταμπλ του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι σημαντικό γεγονός κι άλλες μεγάλες ομάδες να διεκδικούν τίτλους, για να υπάρχει ανταγωνισμός. Σημαντική ήταν και η επιτυχία του Άρη. Μια μεγάλη ομάδα με κόσμο πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και ο ΟΦΗ που επέστρεψε στη Super League, ομάδα με κόσμο επίσης. Θέλουμε τέτοιες ομάδες στη Super League».

Για τον ΠΑΟΚ γενικότερα είπε: «Τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερότητα. Θα πρέπει να προωθήσει τα ταλέντα που έχει από την Κ19 για να υπάρχουν και περισσότεροι Έλληνες.

Μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με τον πρωταθλητισμό. Όλα γίνονται σταδιακά με μέθοδο, αν το βάλουν στη σκέψη τους και το λειτουργήσουν».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον Δικέφαλο: «Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά, ο παίκτης – κλειδί ήταν ο Μπίσεσβαρ. Μου αρέσουν, επίσης, Πέλκας, Μάτος, Λημνιός, Πασχαλάκης. Όλη η ομάδα ήταν πλήρης».

Για τον Λουτσέσκου που αναδείχθηκε από τους αρχηγούς ως ο καλύτερος προπονητής: «Ήταν ο προπονητής των πρωταθλητών, πήρε το νταμπλ, είναι λογικό»

Διαβάστε ακόμη...