"Επόμενος στόχος να μπούμε στους ομίλους!"

Από paokrevolution.net: Ο βοηθός προπονητή του Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, μίλησε για το πως έζησε τη φετινή χρονιά, τη δουλειά με τον Ρουμάνο προπονητή του Δικεφάλου, το μυστικό της επιτυχίας αλλά και τον επόμενο στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: paokrevolution.net
"Επόμενος στόχος να μπούμε στους ομίλους!"

Ολα όσα είπε:

Για το πως έζησε τη φετινή χρονιά και τη δουλειά που έκαναν με τον Λουτσέσκου για να φτάσει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την δουλειά μας, στην αρχή είχαμε κάποιες δυσκολίες αλλά βήμα βήμα με την δουλειά μας στην ομάδα και με την βοήθεια της πόλης στις δύσκολες στιγμές, όλοι μαζί φτάσαμε στο να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα πέρυσι που μας το έκλεψαν και το Κύπελλο, φέτος κάναμε πάλι με το νταμπλ με εντυπωσιακή πορεία και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δουλεύω πολλά χρόνια με τον Λουτσέσκου, ξέρει πως να μεταφέρει τη γνώση του στους παίκτες, τι μπορεί να πετύχει, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του, χρειάστηκε λίγο χρόνο, του δόθηκε και κατάφερε να πετύχει αυτά τα σπουδαία επιτεύγματα».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία, η ισορροπία ήταν ένα από τα κλειδιά της πορείας μας και ο τρόπος να φτάσουμε σε αυτό το ιστορικό επίτευγμα. Καταφέραμε να μείνει η ομάδα ενωμένη και δεν ήταν μόνο δική μας δουλειά, ήταν δουλειά των ποδοσφαιριστών, μιας ολόκληρης πόλης, του κόσμου που περιμένει ανυπόμονα 34 χρόνια».

Για το αν αυτή η δουλειά που έκαναν τα δύο τελευταία χρόνια κάνει πιο εύκολο το να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Νομίζω πως αυτό είναι το επόμενο βήμα που το περίμενει όλος ο κόσμος, είναι ένα όνειρο που θέλουμε να πετύχουμε. Το μυστικό είναι να πιστέψουμε όλοι πως μπορούμε να το καταφέρουμε, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε. Οι παίκτες που έχουμε στην ομάδα ως προσωπικότητες και ως ποδοσφαιριστές αξίζουν να βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και δικαούνται να το παλέψουν. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ομάδες στο ποδόσφαιρο που μένουν αναλλοίωτες από την μία χρονιά στην άλλη, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και εμείς και η διοίκηση και αν είναι να γίνουν κάποιες κινήσεις θα είναι για να βελτιωθεί η ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...