Πρωταθλητής με τη Ζενίτ ο Μακ (pic)

Από sdna.gr: Πρωταθλητής με τη φανέλα της Ζενίτ, αναδείχθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, αλλά και ο Κρίστιαν Νομπόα.
Πηγή: sdna.gr
Πρωταθλητής με τη Ζενίτ ο Μακ (pic)

Η Ζενίτ είναι και με τη... βούλα πρωταθλήτρια Ρωσίας, καθώς εξασφάλισε την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, στη χθεσινή... φιέστα που διοργάνωσε η ομάδα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή χρονιά της ομάδα από την Αγία Πετρούπολη, έπαιξε και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σλοβάκος, που πέρυσι φόρεσε για τρίτη χρονιά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, έχοντας έξι γκολ και πέντε ασίστ.

Μάλιστα, έστειλε και το δικό του μήνυμα μέσω των Social Media, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Πρωταθλητές της Ρωσίας! Όπως σε αυτή τη φωτογραφία ήμασταν όλη τη σεζόν, μία μεγάλη οικογένεια. Και φυσικά ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που ήταν καταπληκτικοί όλη τη σεζόν".

Στη Ζενίτ αγωνίζεται και ο Κρίστιαν Νομπόα, ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ το 2015 και τη φετινή χρονιά έπαιξε σε 12 ματς, μένοντας σε αρκετά εκτός λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μέσα στη σεζόν.

Δείτε το ποστ του Μακ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...