«Με πλάνο έρχονται οι τίτλοι»

Από paok24.com: Ο Δημήτρης Δημητρούλιας στάθηκε στη σημασία του πλάνο του ΠΑΟΚ φέτος, που οδήγησε στην κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος. Τι δήλωσε ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης.
Πηγή: paok24.com
«Με πλάνο έρχονται οι τίτλοι»

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές. Τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο έδειχνε. Έπρεπε να το πάρουμε από μια ομάδα που το παίρνει πέντε χρόνια σερί. Αυτή η ομάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάει πιο πάνω ή πιο κάτω του χρόνου. Δε μπορεί να είναι το ίδιο. Είναι μεγάλη πρόκληση η διατήρηση των κεκτημένων. Η Ιωνία ξέρουμε ότι θα αντιδράσει. Μας ενδιαφέρει όμως, να κοιτάξουμε εμάς, τι μπορούμε να κάνουμε ό,τι δυνατόν ακόμα πιο συντονισμένα, όπως κάναμε πέρσι το καλοκαίρι μετά από δύο χαμένους τίτλους. Φτιάξαμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ και όπως είδατε, όταν βάλαμε ένα πλάνο, έρχονται και οι τίτλοι» είπε ο προπονητής της ομάδας, στην ΕΡΤ3.

Από την πλευρά του, ο κ. Χασεκίδης, δήλωσε: «Είμαστε πανάξιοι νταμπλούχοι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα με διαφορά φέτος. Το γυναικείο χάντμπολ έχει ανάγκη από ομάδες όπως η Νέα Ιωνία. Ξεκινάει όμως η εποχή του ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο θα είμαστε καλύτεροι. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μας. Παίρνουμε νταμπλ μία μέρα μετά το ποδόσφαιρο και αυτό έχει τη δική του σημασία».

Διαβάστε ακόμη...